Moda

Opuštene ljetne kombinacije – 'Ukradite' stil poznatih (FOTO)

Napisao admin

Slavne trendseterice, stvarne su diktatorice modnih trendova.. Za njihovu se naklonost bore najveća svjetska dizajnerska imena, jer sve što one odjenu, vrlo brzo postane hit. U našoj galeriji, pogledajte nekoliko fotografija modnih trendova koje obožavaju celebrity dame.


ljetne kombinace (foto:cure.ba)

Romantične haljine s minijaturnim cvijetnim printovima, i dalje su veliki hit. Pitanje je samo kako ih najbolje kombinirati. Ideju ukradite od predivne Jessice Albe i omiljenu cvjetnu haljinicu odjenite s pomalo bajkerskom teksasnom jaknom i sandalicama ukrašenim resama. A narukvice s bodljama, vašem će stilu dodati i notu rock-chic stila. 

Prozračna bijela bluza i opuštene bež farmerice, u kombinaciji sa elegantnim srebrenim sandalama, vrlo je urbano kako smo i navikli od Gwen Stefani, koja je ovaj cool  outfit začinila efektnom ogrlicom u boji zlata. Srebro i zlato u istoj kombinaciji? Zašto da ne!

U vrele ljetne dane, neka vam za savršen look kao inspiracija posluži kombinacija kakvu je ponijela Nicol Richie. Tuniku sa zanimljivim printom, zgodna je Nicol uparila s teksasnim šortsem i sandalicama s platformom. Idealno riješenje za opuštenu šetnju po gradu ili shopping.

Opuštenu ljetnu varijantu voli i Lauren Conrad. Ona je sjajno iskombinirala jednostavnu lepršavu majicu s tamnim jeansom. A sandale s drvenom štiklom i platformom, modni su imperativ ovog ljeta. Ponesite i svoju omiljenu torbu i naočale za sunce i pravac u obilazak omiljenih trgovina.

Čak i ove sezone, s crnom ne možete pogriješiti. To zna i Dakota Fenning. Još ako se nađe kakav zanimljiv print, poput ovih simpatičnih labudova na njenoj haljini, bez sumnje bićete u centru pažnje dok šetate gradom. I još, velika crna torba, u koju mogu stati sve potrebne stvari, retro naočale i vaš outfit je kompletan.

Uz malo truda i vi možete izgledati poput vrlo trendi Florence Welch. Odjenite opuštenu široku košulju i šorts visokog struka. A svoj look upotpunite i s zanimljivim detaljima, kao što je torba sa leopard printom i fedora šeširić.

cure.ba

Komentari

komentara