Moda

"On je moja žena" – Andrej Pejić očarao Jeana Paula Gaultiera

Napisao admin

Jean Paul Gaultier odabrao je Andreja Pejića za zaštitno lice revije koju je inspirisao Pete Doherty. Pairska revija kasnila sat i pol što je izludjelo posjetitelje. Kako bi ih umirili, organizator je na Twitteru objavljivao provokativne fotografije Andreja Pejića.


Andrej Pejić ( Foto: Cure.ba )

Dvadesetogodišnjeg manekena Jean Paul Gaultier još je više pretvorio u ženu poslavši ga na pistu u prozirnoj haljini. „Obožavam ga! On je moja žena.“, izjavio je Gaultier.

Poznati dizajner navikao je šokirati. Prije nekoliko mjeseci Andrej je bio zaštitno lice njegove kolekcije koju je inspirisala Amy Winehouse. Otac preminule pjevačice tada se naljutio na Francuza jer je njeno ime iskoristio u promotivne svrhe samo šest mjeseci nakon što je preminula.

Ovog puta francuskog dizajnera je inspirisao Pete Doherty. Gaultier i Pete su se upoznali u Cannesu, gdje je britanski roker i dugogodišnji ovisnik o drogama i alkoholu, predstavio film „Confession of a Child of the Century“. Francuski dizajner bio je u žiriju filmskog festivala, te se oduševio Peteom. „Bože, on je tako zavodljiv i dekadentan.“, izjavio je Gaultier, te svoju oduševljenost Peteom iskoristio kao modno nadahnuće.

cure.ba

Komentari

komentara