Moda

Najljepše cipele na Instagramu za jesen 2018.: Ove cipele poželjet će da nosi svaka moderna žena

Napisao H. H.

Pogledajte kakvu obuću, dezene i boje predlažu modni dizaneri za ovu jesen!

Sa dolaskom jeseni dolaze i novi modni trendovi. Ljetnje sandale i cipele možemo da ostavimo po strani i da zakoračimo u novu modnu avanturu koju donosi jesen, piše “Lepa & Srećna“.

Svjetski dizajneri za jesen predlažu karirane dezene, neobične štikle i cipele do gležnjeva. Takođe predlažu upečatljive printove i dezene, kao i pastelne boje poput sive, bež, žute i roze. Dok traju topli dani savršene su baletanke i plitke cipele sa nitnama, kaiševima i mašnama. Dok u hladnijim i kišnim danima možete da obujete cipele do gležnjeva i klasične oksford cipele.

Oksford cipele možete da nosite uz sve i da istovremeno izgledate opušteno i elegantno. Najpopularnije su klasične smeđe oksfordice. Ako su vam dosadne vaše stare cipele u jednoj boji, možete staviti interesantne karirane pertle. Tako ćete im osvježiti izgled.

Ako želite nešto originalno i upečatljivo, ove jeseni nikako ne smijete propusti trendi cipele sa metalik tonovima u srebrnim i zlatnim nijansama. Za one koji ne vole apsolutno da eksperimentišu – izaberite cipele u klasičnoj boji, a štikla neka bude u metalik nijansi.

Ako ste dama koja ne podnosi cijeli dan da hoda u tankim i neudobnim štiklama, možete da se opustite jer se ove jeseni nose udobne četvrtaste štikla, a dizajneri predlažu šarene i metalik dezene na štiklama. Uživajte u slikama najljepših cipela za jesen…

Komentari

komentara