Moda

Stigao je jedan VELIKI ljetni trend, a ona je to savršeno isfurala!

Napisao H. H.

Temperature su sve više, a krpice sve kraće i slađe. Pokazivanje ramena i (dijela) leđa i ovog će ljeta biti modni imperativ!

Iza nas je još jedna ludo dobra modna subota na zagrebačkim ulicama, subota koja nam je otkrila još jedan niz novih modnih trendova i hitova u kojima ćemo uživati u nadolazećim ljetnim mjesecima. Uz niz nove trendovske obuće, lepršavih haljinica i razigranih uzoraka, špica nam je po prvi put ove godine donijela i neke nove/stare ljetne krikove.

Pokazivanje i otkrivanje ramena i dijela leđa jedno je od onih ukusnih modnih načina za iskazivanje zavodljivosti, a ova fashionistica pokazala nam je kako to ‘odraditi’ na pravi način. Bluze, topovi i haljine otvorenih ramena u narednim će tjednima biti ‘must’, a u ovom slučaju jedan beskrajno ženstven top otvorenih ramena našao se u fantastičnoj kombinaciji s prozračnim hlačama u kaki nijansi zelene boje i nenametljivim tenisicama. Styling je zapečaćen efektnom torbom, koja je došla kao savršena ‘točka na i’ cijeloj priči.


Što vi kažete na trend pokazivanja leđa i ramena? Hoćete li i vi ovog ljeta furati nešto u tom stilu?htt   Cromoda.com

Komentari

komentara