Moda

Bez njih se ne može – Razne torbice za brojne prilike!

Napisao admin

Torba je neophodan dio outfita svake žene. Bez obzira radilo se ovdje o torbama predviđenim za poslovne prilike, ili torbama koje koristite u svakodnevnim situacijama kao što je odlazak na kafu i večernji izlazak, one su potrebne i bez njih se jednostavno ne može.


Torbica (foto: cure.ba)

Svaka torba predviđena je za određen način nošenja, pa tako postoje razni modeli od onih manjih poznatijih kao pismo torbe do onih malo većih u koje se može staviti više toga.

Pismo torba postala je svojevrsni sinonim za posebne prilike bilo da se radi o vjenčanjima, promocijama, primanjima, večernjem izlasku s prijateljima. Treba imati na umu kako spomenut model služi pohranjivanju samo neophodnih stvari kao što su kartice i možda ruž za usne.

One dolaze u raznim bojama i materijalima, sve ovisi o tome što koja žena više voli. Osim njih za večernji izlazak mogu se iskoristiti i malo veće u koje se može ipak staviti više toga, a one su predviđene za sve dame kojima nije dovoljno da uz sebe nose samo ruž za usne i pokoju kreditnu karticu.

 

Ovisno o trendovima koji dolaze tako se mijenja i ponuda u dućanima. Izbor je velik, dovoljno je samo prošetati i naći željeni model. Platnene torbe nekako najbolje odgovaraju toplim mjesecima, jesen, proljeće i ljeto. Upravo taj materijal asocira na vrijeme kada možete nositi odjeću laganijeg materijala.

 

Zima je period kada se može šarati s nekoliko stilova, pa čak i s platnenim torbama. Međutim tada se ipak nose torbe od malo jačeg materijala otpornog na razne vremenske prilike i neprilike. Taj materijal mora prije svega odolijevati kišnim i snježnim padalinama.

Taj nahladniji dio godine poznat je po zagasitim i više neutralnim bojama, pa su i torbe prilagođene više tom trendu. Za vrijeme toplih dana u prvi plan dolaze vesele boje s raznim šarenim detaljima. Bez obzira jeste li više ljubitelj narančaste ili možda svijetlo plave, važno je da odaberete boju torbe koja će na savršen način odgovarati vašem outfitu

savjetnica.com

Komentari

komentara