Ljubav i veze

ŠOKANTNA ISPOVIJEST ACE LUKASA: ZAŠTO DJECA NISU ODRASTALA UZ NJEGA I SVE O BIVŠIM ŽENAMA

Napisao H. H.

Pjevač je otvorio dušu i ispričao u kakvim je odnosima sa svojom djecom Miljanom, Lazarom i Andrejem, ali i kakav je njegov brak sa suprugom Sonjom.

Folk pjevač Aca Lukas ne voli da priča mnogo o privatnom životu, ali je za blic.rs otvorio dušu i prvi put ispričao kakve odnose danas ima sa kćerkom Miljanom i sinovima Lazarom i Andrejem. Život koji je iza njega bio je vrlo turbulentan, a Aca otvoreno priznaje da tokom odrastanja svoje djece nije bio tu i da je zbog karijere zapostavio porodicu.

– Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve griješio. Neću da lažem. Troje moje djece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želio da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cijenu djece – počinje svoju ispovijest Lukas, koji kaže da je tek posljednjih godina postao malo prisniji sa djecom.

– Doskora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vrijeme odrastanja kod prvo troje djece, sada gledam da nadomjestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dijete odraste uz mene – priča Aca i priznaje da je u njegovom životu bilo mnogo grešaka.

– Previše sam griješio u životu. Ali ko nije griješio?! Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje djece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio dijete… Nisam bio pored te djece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smijem da kažem da sam sada sa četvrtim djetetom nadoknadio sve što sam propustio do sada.

On kaže da se sada sa svom svojom djecom svakodnevno čuje.

– Sa Miljanom i Lazarom se čujem i viđam svakodnevno, to odmah moram da kažem. Nedavno se i Andrej preselio sa majkom iz Njemačke u Srbiju, tako da mi je sada bliže – ističe pjevač, koji je posebno ponosan na najstariju kćerku Miljanu koja radi kao šminkerka na Televiziji „Grand“.

– Ona se sama bori u životu, bez moje pomoći. Moram da kažem da nije bahata i da radi posao kao svaka druga djevojka u Srbiji. Srećna je što se bavi onim što voli. Ona je uspijela da sama zarađuje za svoj život, a ima 26 godina. Mnogo je vrijedna i to me raduje – ponosno priča Lukas, koji tvrdi da se trudio da ne razmazi djecu.

– Gledao sam da ih poštedim toga da imaju protekcije u životu samo zbog toga što su moja djeca. Tokom odrastanja živjeli su kao sva ostala djeca, nisam želio da imaju uvijek sve ono što požele i što im padne na pamet, već da kada zasluže nešto, to i dobiju. Naravno da sam uvijek mogao da im omogućim da imaju sve od igle do lokomotive, ali onda bih od njih napravio ljude koji sa trideset godina ne bi ništa radili i živjeli bi na mojoj grbači. To nisam htio da uradim. Dao sam im u životu neke smjernice, neku podršku i uvijek sam tu da im pomognem.

Kao primjer toga da je izrazito protiv bahaćenja, Lukas navodi koji je automobil kupio sinu Lazaru.

– Lazar je prije nekoliko sedmica dobio auto, ali to nije nikakav skupi ili bijesan auto. Kupio sam mu auto zbog posla, jer se bavi transportom i dostavom, ali sam mu jasno stavio do znanja da od mene pare za gorivo neće dobiti. To mora da zaradi. Nijednog trenutka mu nisam uzeo auto da bi se bahanalisao, kao što danas rade neki roditelji i to na štetu svoje djece.

I dok je sa djecom danas u odličnim odnosima, Lukas nije u kontaktu sa svojim bivšim ženama.

– Moram da kažem da nisam u kontaktu ni sa jednom bivšom ženom. To je valjda normalno, putevi su nam se davno razišli i ne vidim razloga da imamo ikakav kontakt. Moja djeca su velika i mogu normalno da se čujem sa njima bez majke.

Pjevač priznaje i da je njegov brak sa Sonjom buran, ali kaže da je takav svaki odnos u kojem ima ljubavi.

– Šta znači idealan brak?! Sonja i ja smo imali turbulencije u braku i toga će uvijek biti. Mora da postoji razumijevanje, a smatram da je kompromis najbitniji. Negdje malo zategne ona, negdje zategnem ja, onda ona popusti, pa popustim ja. Idealan brak u kom su ljudi nasmijani po cijeli dan i cvrkuću jedno s drugim – to ne postoji. Meni je zasad lijepo u braku – kaže Lukas i dodaje da uglavnom on bude taj koji na kraju popusti.

Komentari

komentara