Ljubav i veze

NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE DEŠAVA IZA VRATA NJIHOVOG DOMA: Supruga Saše Popovića ispričala kako je on…

Napisao H. H.

Suzana Jovanović i njen suprug, najmoćniji medijski mag Saša Popović, već godinama su u skladnom braku, a Suzana otkriva za „Alo!“ kako izgleda kada je Popović nervozan.

Sa njim nije bilo uvijek lako. Kada je nervozan, ja lijepo iscijedim sok od narandže, pa skuham kaficu, nekad i čašu vinu, onda ja skuham lijep ručak i sve se lijepo završi.

Suzana Jovanović je na snimanje novogodišnjeg „Granda“ došla sa nasljednicom Aleksandrom, i otkrila nam kakav odnos ima s njom.

– Slušaju me nasljednici. Moraju da slušaju. Nisam stroga majka, ne glumim strogoću, da im ne dam ništa i da liječim komplekse preko svoje djece. Ova naša djeca znaju više nego mi – objašnjava Suzana i dodaje:

– Aleksandra je treća godina i još traži svoj put. Ima dara za slikanje i fotografiju. Voli muziku. Cijeli dan nam u kući trešti muzika. I rep, i pop, i metal. Ona sa narodnjacima nema veze. Ima jedino kada pravi rođendane i žurke, tada se slušaju narodnjaci – kaže pjevačica i otkriva i šta ona voli da sluša.

– Čovjek treba sve da sluša i da poslije odabere ono što mu najviše prija. Tako i ja. Privatno volim strani pop, slušam Dženifer Lopez, Maraju, Bijonse, to me odmara, a ponekad slušam klasiku – završava Jovanovićeva.

Komentari

komentara