Ljubav i veze

Dekodirajte njegovo ponašanje – 6 znakova da vas bivši nije prebolio!

Napisao admin

Pročitajte ove znakove i donesite najbolju odluku za vašu budućnost. Bilo da odlučite da želite obnoviti vezu ili želite završiti sa tim poglavljem vašeg života, dekodirajte ponašanje vašeg bivšeg, pogotovo ako se kreće u vašoj blizini.


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

1. Prijatelji vam govore da pita za vas

Da je to bilo sasvim usputno raspitivanje, vaši vam ga prijatelji ne bi ni spominjali. Ako se često raspituje za vas i nakon što je kriza od prekida prošla, očito je da je još uvijek zainteresiran i da još uvijek osjeća nešto prema vama.

2. Pojavljuje se na istim mjestima na koja ste zajedno odlazili

Ako vaš bivši i nakon prekida nastavlja dolaziti na vaša omiljena mjesta i posjećuje događaje na koje ste odlazili dok ste bili par, vrlo je vjerovatno da vas nije prebolio i da vas još uvijek želi pored sebe. Većina muškaraca koji žele zaboraviti svoju bivšu, neće dolaziti na mjesta na koja je nekada dolazio zajedno s njom.

3. Priča o periodu nakon prekida, a da ga niko ništa ne pita

Muškarci često nesvjesno to rade, a sve kako bi njihova bivša i dalje imala uvid u njegov život u kojem ona nije prisutna. Važno im je njeno mišljenje o njihovom ponašanju i stilu života bez obzira što više nisu zajedno.

4. Govori da nedostajete njegovoj porodici

Lijepo je čuti da se njegova porodica raspituje o vama i spominje vas u pozitivnom kontekstu, ali to vam daje do znanja i da bi on rado htio da ste opet dio njegovog života. Ako bi vam rekao da njemu nedostajete bilo bi to riskantno, pa koristi svoju porodicu kao savršen alat da izrazi i svoje osjećaje.

5. Daje vam komplimente

Komplimenti su očiti znakovi da je nekome stalo do vas i da vam posvećuje pažnju. Ako vaš bivši ima puna usta hvale za vas, očito je da želi s vama biti više od prijatelja. Muškarci kojima nije neugodno dijeliti komplimente žele da vidite njihovu osjećajnu i romantičnu stranu.

6. Svaki put kada se sretnete značajno vas gleda u oči

Vizualni kontakt puno govori. Ako bivši izbjegava vaš pogled, nije isto kao i kada vas značajno pogleda u oči svaki put kada se sretnete negdje. Samo oni muškarci koji ne osjećaju krivnju i ne srame se, mogu kontakt očima izdržati i nekoliko minuta.

cure.ba

Komentari

komentara