Ljubav i veze

Sređivanje ormara – Šta muškarac nikako ne voli da vidi na vama

Napisao admin

Ako prilikom sređivanja vašeg ormara imate dilemu šta da bacite, možda će vam biti od pomoći da čujete stvari iz muške perspektive.


djevojka (foto:cure.ba)

DRES SUPARNIČKOG TIMA

Recimo da vaš dečko navija za Željezničar na primjer, a vi imate dres ili drugi komad odjeće sa znakom Sarajeva, kog biste možda trebali da ga se riješite. Ako vam taj tim nije posebno bitan, zašto biste izazivali nepotrebne konflikte?

Postoji jedan izuzetak: ako stvarno navijate za taj tim, onda svakako zadržite navijački komad odjeće, ali neka to onda bude zabavni izvor malog rivalstva između vas dvoje.

ODJEĆA BIVŠEG DEČKA

To može biti povezano sa prethodnom stavkom, na pr. ako vam je dres suparničkog tima ostao od bivšeg dečka definitivno ga se riješite.

Ali i bilo šta drugo što izgleda kao da ste uzeli jer je bila omiljena majica vašeg bivšeg, ili vam je bila udobna da u njoj spavate, navešće vašeg sadašnjeg dečka da se zapita odakle vam to.

HAREM PANTALONE

Momcima izgledaju kao da ste vezali zavjesu oko struka jer želite da prošvercujete nešto. Oni vole da vide oblik ženskog tijela.

TRENERKE SA NATPISOM NA ZADNJICI

Vaša pozadina nije bilbord, i trenerkama ili čak uskim pantalonama sa natpisom preko pozadine nije mjesto u vašoj garderobi.

PRETJERIVANJE NAKITOM

Ne morate da nosite sav nakit koji imate odjednom, svo to zveckanje vaših narukvica može da bude iritantno kada razgovarate sa muškarcem.

DONJI VEŠ KOJI VARA

Donji veš treba da naglasi ono što već imate, a ne da izgradi ono što nemate. Razna punjenje i korpe uopšte nisu seksi, a ako se stvarno sviđate dečku, dopadate mu se takvi kakvi jeste.

ŠTIKLE U KOJIMA NE MOŽETE DA HODATE

Cipele treba da budu prilagođene prilici. U redu je da nosite visoke štikle s vremena na vrijeme, ali one koje su vam udobne i imate samopouzdanja kad ih nosite, da vaš muškarac ne mora da misli da treba da vas pridržava kada idete pored njega. Muškarci vole djevojke koje imaju dovoljno samopouzdanja da nose ravno.

cure.ba

Komentari

komentara