Ljubav i veze

Fraze – Šta on zapravo misli kad kaže…

Napisao admin

Svi smo bar jednom doživjeli da budemo nogirani iako smo mislili da je sve u redu. Pročitaj što on zapravo misli kad kaže neku uobičajenu frazu za prekid…


Žena (Foto:Cure.ba)

Svi smo bar jednom doživjeli da budemo nogirani iako smo mislili da je sve u redu. Pročitaj što on zapravo misli kad kaže neku uobičajenu frazu za prekid poput “Nisi ti kriva, ja sam” ili “Nisam spreman za vezu”.

“Trebam prostora”
Zapravo znači: naporna si i gnjaviš me
Možda ti želiš svaki slobodan trenutak provesti s njim, ali njemu zapravo nije do toga. Sto poruka dnevno ili pozivi svakih pet minuta nisu ono što on želi i odlučio se spasiti od gnjavaže. Vrlo si blizu tome da te proglasi “stalkericom” i zato udahni, skuliraj se i nemoj ponoviti ovu grešku na nekom drugom. Ni ti ne bi željela da ti netko želi oduzeti svo tvoje slobodno vrijeme, zar ne?

“Nemam sad vremena za vezu”
Zapravo znači: frendovi su mi važniji od tebe
Da zaista želi biti s tobom, potrudio bi se i našao vremena za tebe. Nije nikakav problem uskladiti ljubav i prijatelje. Kad to zaista želiš, a on očito ne želi. Nije vrijedan tvog vremena, kao što čini se, i on misli da ti nisi vrijedna njegovog.

“Nisam spreman za vezu”
Zapravo znači: sviđa mi se druga

Brijanje na jednu večer je sve što ćeš dobiti od ovog frajera. Sviđaš mu se, ali ne dovoljno da bi pristao službeno biti tvoj dečko i zapravo si mu privremeno rješenje, dok ne uleti neka koja mu se više sviđa ili dok ju ne osvoji. Zaslužuješ više i zato ovog prekriži i nađi nekoga tko te zaslužuje.

“Nisi ti kriva, ja sam”
Zapravo znači: ti si kriva, nisam ja

Draga si mu, ali ne dovoljno da bi s tobom bio u vezi. Loše će se osjećati ako ti to kaže, pa svu krivnju prebacuje na sebe, jer ne želi da ga mrziš i želi da ostanete frendovi. Iako si u prvim trenucima povrijeđena,  gledaj na ovaj prekid s pozitivne strane – bar se potrudio ne povrijediti tvoje osjećaje. I zapravo, nije on kriv što prema tebi ne osjeća ništa više od prijateljstva.

cure.ba

Komentari

komentara