Ljubav i veze

IZNENADITE GA SRCEM NA OGLEDALU – Kul načini da pokažete partneru da mislite na njega

Napisao admin

Kada djeca uđu u život lako je zapostaviti odnos sa partnerom. Jednostavno ima toliko posla i obaveza da mama ne zna na koju će stranu.


par (foto:cure.ba)

Uz to, najvjerovatnije ste vi ta koja očekuje njegovu pažnju i žali se kad ona izostane neko vrijeme. Ne zaboravite da to važi i za njega, i on želi da se osjeti voljeno. Dobra vijest je da uopšte nije teško iskazati ljubav voljenoj osobi. Probajte neki od ovih prijedloga i pokažite dragom da još uvijek mislite na njega. 

IZNENADITE GA SRCEM NA OGLEDALU 

Ako uspijete da uđete dok je kupatilo u pari možete nacrtati srce rukom, a ako on ustaje ranije iskoristite vaš crveni karmin. 

NAPUNITE MU KADU ZA OPUŠTANjE 

Da li je vaš dragi imao naporan dan na poslu? Pomozite mu da se opusti u kadi tako što ćete mu sve pripremiti uz iskreno “volim te“. 

IZMASIRAJTE GA 

Obično su žene one koje traže masaže ali ona prija i muškarcima. Pomozite mu da se opusti dok mu vi izmasirate leđa, vrat i ramena. 

POSLUŽITE DORUČAK U KREVETU 

Ako ste već ustali da nahranite bebu, i imali sreće da ona ponovo zaspi, iskoristite priliku da dragog iznenadite doručkom u krevetu. Ako imate modlu za kolače u obliku srca upotrijebite je za pečenje kajgane ili jednostavno ubacite jaje u pleh za mafine. 

NAPIŠITE LjUBAVNU PORUKU 

Ubacite kratku ljubavnu poruku u njegov džep ili torbu ili je jednosatvno zalijepite na jutarnju kafu. Ako više volite nove tehnologije obratite mu se ličnom porukom na Fejsbuku ili mejlom. 

POSVETITE MU PJESMU 

Ovo može da vam zvuči kao preporuka iz prošlog vijeka, ali ostavlja utisak! Ako vaš dragi ima omiljenu radio stanicu, naručite mu pjesmu i uljepšajte dan. 

PLEŠITE U DNEVNOJ SOBI 

Uključite vašu pjesmu i pozovite ga na ples na sred dnevne sobe. 

ISKLjUČITE TELEVIZOR 

Uključen televizor odvlači pažnju, čak iako vi mislite da ga slušate pažljivo. Posvetite se jedno drugom kako treba: bez tv-a. 

PRIPREMITE MU OMILjENO JELO 

Da, ponekad se do srca stvarno stiže putem stomaka. Oduševite ga njegovim omiljenim jelom i biće presrećan. 

ODVEZITE KOLA U PERIONICU 

Sigurno će primijetiti čista kola! Ako unutra ostavite i poziv za zajedničku večeru, ponovo ćete ga osvojiti. 

POHVALITE NjEGOV IZGLED 

To što on nikada ne primijeti da ste bili kod frizera možda znači da morate biti dobar učitelj. Pokazite mu kako se dijele komplimenti tako što ćete pohvaliti njegovo novo odijelo ili sportska zalaganja. Vidjećete da će vam vratiti istom mjerom, piše Najbolja mama na svijetu.

OMOGUĆITE MU DA OSTANE SAM 

Svako živo biće ponekad želi da jednostano ostane samo. Dajte mu priliku da diše bar vikendom i provede vrijeme kako on želi. I onako će i vama prijati posjeta prijateljici. 

cure.ba

Komentari

komentara