Ljubav i veze

Savjeti – Kako se dobro ljubiti

Napisao admin

Drage djevojke, žene i sve one koje misle da bi još trebale savladati umijeće ljubljenja, predstavljamo vam 10 najboljih načina na koje to možete i postići. Sve to već znate, ali može se desiti da ponekad zaboravite u nervozi ili nemate dovoljno vremena posvetiti se jednoj dobroj seansi ljubljenja. Stoga, neka vas ovih nekoliko savjeta kako se dobro ljubiti vrati na pravi put.


ljubav (foto:cure.ba)

Zadah – Prvo i osnovno- pazite na zadah iz usta. Puno znači kada vam lijepo miriše iz usta; tada ćete i vi osjećati više samopouzdanja, jer svi znamo da loš zadah i nije najprvlačniji. 

Vlažne usne – Bilo da ste zaokupljeni seansom ljubljenja ili ako se radi o vašem prvom poljupcu morate paziti na još jednu stvar- vaše usne moraju biti vlažne pa svakako uvijek imajte pri ruci neki balzma ili sjajlilo za usne. Ovo je još jedan plus jer će vaš partner pri ljubljenju osjećati slatkast okus voća na vašim usnama. 

Zatvorene oči – Pitate se zašto i ovo napominjemo? Naučeno gradivo uvijek valja ponoviti. Prepustite se trenutku i neka vaše usne preuzmu igru. Zatvorite oči i uživajte.

Položaj – Glava ovako- glava onako. Znamo da te stvari mogu biti nespretne, ali nekako uvijek dođe do prešutnog dogovora sa drugom polovicom. Nemojte se previše mučiti time kako ćete namijestiti glavu. I ne zaboravite koristiti ruke.

Pritisak – Uprite malo usnama dok se ljubite. Ne trebate pretjerivati osim ako situacija nije takva i ponijele su vas strasti. Malo pritiska će oživjeti svaki poljubac i osjećat ćete se kao filomska zvijezda u klinču sa hoolywoodskim zavodnikom. 

Tehnika – Svi imaju neku svoju tehniku ljubljenja. Cure ako se tek učite, ne bojte se, to nekako dođe na svoje mjesto, a vi drage žene ukoliko želite promijeniti tehniku, najbolje vam je slušati što vam tijelo i osjetila govore – ne možete progriješiti. 

Zatvorena usta – Ljubljenje zatvorenih usta je možda ponekad i puno intimnije od francuskog poljupca. To je vjerojatno i prvi način ljubljenja koji ste naučili. Idealno za one trenutke kada ste u društvu, a osjećate potrebu da na neki način iskažete svoje osjećaje. I zatvorenih usta možete unijeti u igru jezik i zube samo pazite da ne pretjerate. To će probuditi više strasti nego francuski poljubac jer će dodatno zagolicati partnerovu maštu. 

Ruke – Stavite ruke gdje god poželite oko njegovog tijela, vrata, lica, struka, … ne samo što ćete ga privući bliže sebi nego će i poljubac biti intezivniji. 

Jezik – Kod francuskog poljupca svakako budite zaigrani i istražujte jezikom. Naravno, pazite da ne pretjerate pa da mu ne prištite iznenadan pregled krajnika. 

Vi i partner – Ljubljenje je vrlo osobna stvar i možda se ne bi trebalo upuštati u to sa svakim, ali nećemo sada o tome. Možete se ljubiti i “onako – tek tako”, ali sve je drugačije i ljepše kada osjećate povezanost s tom osobom. Osjećaj je neusporediv. 

Nadamo se da su vam ovi savjeti pomogli da naučite nešto novo ili se pak prisjetite starih lekcija. Samo zapamtite, uživajte u ljubljenju i opustite se i ne možete pogriješiti ni u čemu. 

cure.ba

Komentari

komentara