Ljubav i veze

Da li ste znale – Boja donjeg veša otkriva kakva ste ljubavnica

Napisao admin

Žene koje vole ružičasti veš rublje su romantične, nježne i osjećaju jaku potrebu za pažnjom. Isto tako one su vrlo ženstvene i gotovo nikada se neće odlučiti preuzeti inicijativu.


Grudnjak (Foto: Cure.ba)

Vatrena crvena, nevina bijela ili tajanstvena crna? Kada se idući put uputite u šoping donjeg rublja, pripazite koju ćete boju odabrati. Upravo boja donjeg rublja otkriva kakav ste tip ljubavnice. Istraživanja pokazuju je da će se više od polovice žena odlučiti za donje rublje u boji koži dok će izbjegavati klasično bijelo i crno donje rublje, ali i čipku. Pretpostavlja se da su na promjenu izbora donjeg rublje veliki utjecaj imale i zvijezde, poput Eve Mendes, koja tvrdi kako se seksi osjeća ili gola ili odjevena u klasično donje rublje.

Svaka boja donjeg rublje ima svoje značenje i skrivenu poruku. Tako su žene koje se odluče za rublje svjetlijih tonova, te ono boje kože opuštene, čvrsto stoje na zemlji te poručuju da nemaju što skrivati.

Tople i jake boje kao što su crvena, narančasta i žuta potiču osjećaj uzbuđenja, te nam čak mogu povećati krvni tlak, povećati otkucaje srca i ubrzati disanje. Crveno donje rublje otkriva energičnu, strastvenu ženu koja preuzima inicijativu. Međutim, takve žene su i sklonije većim promjenama raspoloženja te iskazuju povećanu potrebu za dramatikom.

Žene koje vole ružičasto donje rublje su romantične, nježne i osjećaju jaku potrebu za pozornošću. Isto tako one su vrlo ženstvene i gotovo nikada se neće odlučiti preuzeti inicijativu.

Izboru crnog donjeg rublje sklonije su individualne, snažne žene koje su ujedno i vrlo strastvene i zanosne. Suprotnost tome je bijelo donje rublje koje otkriva nevinost i podložnost. Takve žene su često spremne na kompromise te su voljne učiti nove stvari.

cure.ba

Komentari

komentara