Ljubav i veze

Takvi vam ne trebaju – 5 znakova da vaš muškarac nije dobar

Napisao admin

Ponekad kada upoznamo nekoga desi nam se da gledamo kroz ružičaste naočale, posebno ako se zaljubimo. Međutim, muškarci znaju biti itekako bezobrazni prema ženama. Pogledajte koji su to očiti znakovi da vaš muškarac nije dobar za vas.


Muškarac i žena ( Foto : Cure.ba )

1.    Vi uvijek plaćate.
Postoje samo dva razloga zbog kojeg vi uvijek plaćate kada izađete. Jedan je da nema novca, a drugi je da ne želi da njegova djevojka ili žena vidi izvještaj iz banke. Sada ako je vaš partner u finansijskim problemima, a vi za to znate, onda ćete morati plaćati, dok se ne snađe. Međutim, ako znate da ima uspješan posao, on bi trebao plaćati, a ne vi.

2.    Ne noći kod vas.
Muškarci koji ne mogu ostati prenoćiti kod vas, imaju razloga zbog kojeg moraju otići. To može značiti da ga djevojka ili žena čeka kod kuće, ili da se boji vezati za vas. Ukoliko ste imali seks, i on odmah poslije toga odlazi, vjerovatno se boji obaveze i trebate se suočiti sa njim. Dajte mu do znanja da ne tražite nešto opušteno i vidite kako će on reagovati.

3.    On ne priča o budućnosti.
Muškarci koji ne govore o budućnosti s vama ne planiraju budućnost s vama. To je vrlo jednostavno. Muškarci su poput žena u vezama. Oni ne žele držati stvari stagniranim. Oni žele imati nešto kako bi gledali prema naprijed osim gledanja televizije u petak navečer.Ukoliko vaš muškarac ne priča o zajedničkim putovanjima, upoznavanju sa njegovim roditeljima i slično, riješite ga se. Vi želite muškarca koji se vidi sa vama.

4.    Nije obziran.
Je li odgodio vaš dogoovoreni sastanak kako bi se družio sa prijateljima? Ukoliko jeste, onda znate koliko to bolno i iritatno može biti. Ako muškarac nije obazriv prema vašim osjećajima i vašem vremenu, onda vam takav muškarac ne treba.

5.  On nema nikakvih ambicija.
Muškarac bez ambicija je muškarac kojeg nikada nećete poštovati. Tradicionalno, muškarac bi trebao da se brine o porodici. Iako su danas žene ravnopravne, muškarac bi trebao moći pružiti svojoj ženi i djeci sve što može. Ukoliko se nađete u vezi sa muškarcem bez ambicija, možete biti sigurni da vas ne voli dovoljno i ne misli da zaslužujete sve najbolje. Ne treba biti milioner, ali ukoliko vaš muškarac nema ambicija kako bi svojoj djevojci, sutra ženi i djeci pružio sve najbolje, onda vam takav muškarac ne treba.

Adnana Kutlovac 

cure.ba

Komentari

komentara