Ljubav i veze

Slobodno – Šta djevojke smiju da rade pred momkom?

Napisao admin

Postoje stvari koje je potpuno normalno raditi ispred partnera, ali ih žene izbjegavaju. Ako ste već duže vremena u vezi, na kraju ćete se vjerovatno rasplakati pred njim ili isjeci nokte na nogama dok je on u sobi – i to je potpuno normalno.


Djevojka ( Foto: Cure.ba )

I zato dame, nudimo vam spisak stvari koje slobodno možete raditi pred njim – a da njemu neće biti gadne.

1. Brijanje nogu
Potpuno je u redu da pred njim brijete noge. Kada bolje razmislite o tome, želite da su vam noge glatke zbog njega, zar ne? On se sigurno svaki dan brije pred vama.

2. Pokazivanje bjesa
Kada ste već duže vreme u vezi, sasvim je prirodno da pokažete kada ste bjesne. Ne morate to da krijete od njega, naročito ako se nalazite u sred svađe. Naravno probajte da se kontrolišete kada je reč o govorenju ružnih reči, ali nemojte misliti da će on pobjeći samo zato jer ste ljute na njega.

3. Plakanje
Plakanje je sasvim normalno pred dečkom. Ako on namjerava da ostane u vašem životu još neko vrijeme, plakanje je jedna od stvari sa kojom će morati da se suoči.

4. Presvlačenje
Presvlačenje pred dečkom je apsolutno prihvatljivo. Na kraju, vjerovatno vas je već sto puta vidio golu i zašto ne biste željele da mu pokazujete svoje tijelo kad god ste u prilici?

5. Niste uvijek savršene
Kada ste sa dečkom neko vrijeme u vezi, sasvim je prirodno da ne izgledate uvijek savršeno. Samo zato što niste našminkane i što vam kosa nije najčistija, ne znači da vas on neće voljeti zbog toga. I zapatite nije sve u izgledu; samo zato što ponekad niste do kraja sređene, ne znači da će njemu to smetati.

6. Bolesne ste
Mnoge djevojke izbjegavaju da se vide sa dečkom kada su bolesne, ali je činjenica da je to dio života. Ako vas zaista voli, biće u stanju da se izbori sa vašom bolešću. Ko zna, možda vam donese i supicu.

7. Sječenje noktiju
Postoje neke stvari koje svi u životu radimo, a sječenje noktiju je jedna od njih. Njemu zaista neće smetati ako sječete nokte na nogama pred njim, sve je to dio rutine.

8. Jutarnja rutina
Svi imamo jutarnju rutinu. Ustanete, istuširate se, proverite mejl i krenete da se spremate za posao. Sve to slobodno radite pred njim.

9. Pranje zuba
Djevojke vole da su same u kupatilu kad rade stvari. Međutim ako živite sa dečkom, teško ćete privatnost zadržati samo za sebe. Pranje zuba je najmanje što možete raditi pred njim.

10. Šminkanje
Samo zato što je navikao da vas viđa kada je procedura šminkanja gotova, to ne znači da ne želi da zna šta sve radimo kako bismo izgledale savršeno. Ko zna, možda će vas više cjeniti kad sazna koliko se trudite da biste njemu bile lijepe.

cure.ba

Komentari

komentara