Ljubav i veze

Istraživanja pokazuju – Žene se ne udaju za muškarca koji se pokazao kao najbolji u krevetu

Napisao admin

Prema anketi koju je sproveo jedan ženski on-lajn portal, manje od polovine udatih dama smatraju svog supruga najboljim seksualnim partnerom kojeg su imale u životu
Iako vole svoje muževe, većina dama pamti i bolje dane i vatrenije noći


Sex (Foto: Cure.ba )

Veliki je postotak žena koje su sasvim zadovoljne svojim bračnim seksualnim životom, ali priznaju da su imale i bolje ljubavnike od svojih muževa. Čak 53 posto ispitanica smatra da su najbolji seksualni odnos imale sa nekim od bivših partnera.

Anketa koja je obuhvatila udate žene, sa djecom i bez djece, pokazala je zanimljive rezultate. Vjerovali ili ne, 62 procenata dama priznalo je da ponekad mašta o seksu s drugim muškarcem koji nije njen muž, a jedna od deset izjavila je da je fantazije sprovela u djelo.

Ono što začuđuje jeste podatak da bi dve trećine udatih žena slobodno vreme radije provele čitajući knjigu, gledajući film ili odmarajući se nego što bi vodile ljubav s bračnim drugom. Takođe, veliki je postotak onih žena koje su svoj seksualni život u braku opisale kao predvidiv – 80 odsto njih iznelo je da su u pitanju uvek iste lokacije, doba dana i trajanje, a 67 odsto otkrilo je da vode ljubav uvek u istom položaju.

Ipak, ima još nade za udate žene. Na pitanje “Da li ste zadovoljni svojim seksualnim životom”, negativno je odgovorilo samo 16 odsto ispitanica, dok je 32 odsto izjavilo da su izuzetno zadovoljne.

– Istraživanje pokazuje da je većina udatih žena zadovoljna svojim seksualnim životom u braku, ali da imaju toliko obaveza tokom dana da bi slobodne trenutke radije potrošile na odmor – zaključuje Elizabet Zek, autor ovog istraživanja.

cure.ba

Komentari

komentara