Ljubav i veze

PORODIČNI RAT NA ESTRADI – Lukas poručio Šašiću: Mani se moje kuće!

Napisao admin

Ovih dana u žiži interesovanja, a kada je estrada u pitanju, svakako je “rat” između porodica Lukas i Šašić. Naime, Željko Šašić godinama napada bivšu suprugu, tvrdeći da zbog nje on ne viđa kćerku Sofiju. Sofija je tom povodom, a o čemu smo već pisali na našem portalu, stala na majčinu stranu i rekla da je to njena želja, piše “Avaz“.


Foto: arhiva

– Htjela bih da se obratim svima i kažem da su javne tužbe način da Željko stigne do medija. Moja mama i ja imamo savršen odnos jedne prave majke i kćerke i ona mi ovako nešto nikada ne bi zabranila. Ovo je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom), a moje ponašanje je odraz njegovog – napisala je Sofija na Facebooku.

Aca Lukas, koji je u braku sa Sonjom Šašić, šokiran je ponašanjem kolege, pa je bez dlake na jeziku otkrio pravi razlog Sofijinog revolta. – Njen otac ju je brutalno psovao u jednom telefonskom razgovoru. Izgovorio je najgnusnije stvari, koje ja ne mogu ni da izgovorim – otkrio je Lukas za „Blic”. – Kad god Željku zafali medijsko pojavljivanje, on napada moju ženu. Sonja i ja smo uvijek bili za to da Sofija viđa svog oca. Ona ima šesnaest godina i sama umije da odlučuje šta je dobro, a šta nije, za razliku od njega koji redovno napada majku svog djeteta. Na kraju bih mu ja poručio da mu je najsvjetliji trenutak karijere bio kad je imitirao mene i bilo bi mu bolje da se ponovo prijavi u TLZP. Neka se mane moje kuće – rekao je Lukas. Željko Šašić rekao je da se kaje zato što kćerku nije drugačije vaspitavao. – Prvo taj status nije pisala moja kćerka, već njena majka. Drugo, gospođi Vuksanović smeta jer nije uzela pare od alimentacije – kaže Šašić, ne demantujući Lukasovu priču da je psovao kćerku. – Kamo sreće da sam je češće psovao i upotrebljavao druge vaspitne mjere. Tek ću da je psujem- rekao je Šašić.

Inače, Sašić je na čudan način pričao o svom djetetu i malu Sofiju javno savjetovao.

– Sofija, glava ti ne služi samo za šminku i frizuru. Zašto sam dao tolike pare za tvoje školovanje? – pitao se Željko, koji, kako kaže, ne može da se čuje sa svojom kćerkom.

– Ona je podložna majčinim manipulacijama, i to poslije svega što sam uradio za nju. Mislim da nisam to zaslužio – rekao je Željko.

Podsjećanja radi, poznati pjevač je i ranije preko medija savjetovao Sofiju, a ona je na svim društvenim mrežama promijenila prezime u Vuksanović.

 

haber.ba

Komentari

komentara