Ljubav i veze

Vaga istine – 3 načina da shvatite voli li vas

Napisao admin

O, da, znamo kako sunce i kokteli mogu rasplamsati strasti pa vam on odjednom u (alkoholnom) zanosu kaže da vas voli. Evo kako ćete to staviti na vagu istine


Ilustracija (Foto: arhiva)

1. Prvo preispitajte  sebe kako biste doznali želite li da on to osjeća prema vama. Ako želite, nastavite čitati ove upute. Ako ne želite, stavite njegovo veliko priznanje u ladicu pijanih gluposti, uleta i izjava (sigurni smo da je imate) i nastavite se ponašati kao da se to nije ni dogodilo.

2. Pitajte ga sjeća li se što vam je rekao. Ovo možete učiniti izravno lice u lice, SMS-om, telefonom, bilo kako… Važno je da se čuje upitnik na kraju vaše rečenice – tako je vjerojatnije da će biti iskren. Ako je priznao da se sjeća, ali vam nije dao dodatno objašnjenje, idite na sljedeći korak.

3. Bez okolišanja ga pitajte osjeća li zaista to. Da, nije baš najugodnija stvar na svijetu, ali ako zaista želite znati, to bi bilo najpametnije učiniti. Time ne tražite od njega da se obveže na bilo što – sam je to izgovorio i imate pravo znati zašto.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara