Ljubav i veze

Pravila muvanja – Muškarci su lak plijen: Osvojite ga ovim jednostavnim trikovima!

Napisao admin

Žene mnogo komplikuju stvari, ne znajući da muškarca zaista nije tako teško zavesti. Postoji nekoliko pravila muvanja koje morate da znate.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Ako ste jedna od onih žena koje misle da je muškarce teško zavesti i još teže zadržati, onda je vrijeme da se upoznate s osnovnim postavkama prema kojima funkcionišu muško-ženske igre zavođenja.

Odbacite sve što ste dosad čule i upijte nova znanja. Samo se opustite i pustite vašu pravu ženstvenu prirodu da preuzme inicijativu. Ona vrlo dobro zna kako funkcionišu muškarci.

Uopšte ih nije teško ‘začarati’

Mnogim ženama ovo je teško da shvate i zato se čude kad vide zgodnog muškarca sa prosječnom ženom, ali muškarce je zapravo vrlo jednostavno ‘začarati’. Dovoljno je u igri zavođenja prihvatiti njegovu inicijativu, uputiti mu poneki značajni pogled, zavodljivi osmijeh i on je osvojen. Dakle, počnite sa flertovanjem i nemojte štedjeti na osmjesima.

Za njih su svi vaši komplimenti apsolutna istina

I ne samo to, o ženi koja mu uputi kompliment muškarac automatski ima bolje mišljenje i simpatičnija mu je. Ako želite da ga osvojite, dajte mu neki kompliment, ali nemojte pretjerivati.

Da, morate mu dopustiti da bude vaš zaštitnik

Još od početaka ljudske civilizacije muškarci su na sebe preuzeli ulogu zaštitnika. Tako je i danas pa muškarci i dalje vole da udovoljavaju ženama. Pružite im priliku za to pa umjesto da same mijenjate ulje u automobilu, dopustite njemu da to uradi. I kad sljedeći put budete nosile kofere, prihvatite ponudu za pomoć simpatičnog stranca.

Oni se prave snažni, ali su emotivni kao i žene

Većina muškaraca za sebe misli da teško plaču, ne pogađaju ih stvari lako kao žene i nemaju toliki razvijenu empatiju. Ali, istina je da su i oni vrlo emotivni. Da, oni potiskuju emocije i stvaraju maske koje ih prikazuju kao snagatore koji funkcionišu isključivo intelektualno, ali zapravo su baš emotivni. Pomozite im da te emocije puste van. Biće im lakše, a i vi ćete ih vidjeti u nježnijem svijetlu.

Ravnopravnost polova im ne smeta, naprotiv!

Postoji možda neki muškarac koji još uvijek vjeruje da su baš oni superiornija bića, ali većina muškaraca podržava ravnopravnost i želi pored sebe ravnopravne žene. Drugim riječima, nemaju ništa protiv da radite, zarađujete, organizujete svoja putovanja i da povremeno izlazite bez njega. Dakle, ne morate da glumatate da biste im se svidjele.

kolektiv.me

Komentari

komentara