Ljubav i veze

Tehnika zavođenja – Slijedite sljedeće savjete i nijedan muškarac vam neće odoljeti

Napisao admin

Smatrate li da vam muškarci ne poklanjaju pažnju koju zaslužujete, a nije vam jasno u čemu je stvar? Niste jedini. Postoje trikovi uz koje možete poboljšati svoje tehnike zavođenja, a jednom kad ih usavršite, privlačit ćete muškarce poput magneta


Zavodnica (Foto: Arhiva)

Iako mislite da je vanjski izgled prvo što muškarci primjećuju na ženama, to svakako nije jedino što ih privlači. Kombinacija stava i ponašanja, pokreta tijela i karizme su dobitna kombinacija za privlačenje pogleda svih muškaraca u prostoriji.

Pročitajte jednostavne trikove kako da očarate svakog muškarca u prostoriji. Uz ovih nekoliko savjeta i vi se možete pretvoriti u pravi magnet za tipove.

Nosite crveno

Jeste li znale da crvena boja snažno privlači ljudsku pažnju? Bilo da je riječ o crvenom ružu, haljini ili cipelama crvene boje, u crvenoj zasigurno nećete proći neopaženo. Nabacite nešto crvene i bez puno truda privucite poglede muškaraca. Ako želite stvarno ubojitu kombinaciju, pokažite malo kože.

Kontakt očima

Ako želite zainteresirati muškarca, morate mu pokazati da ste dostupne i da vam je zapeo za oko. Najlakše ćete to učiniti ako mu uputite zavodnički pogled ispod obrva. Samopouzdana žena zna privući pogled muškarca i zadržati ga. Pokažite mu da vas zanima, ako želite da vam priđe. Da biste privukle njegovu pažnju, gledajte ga u oči nekoliko sekundi, nasmijte se, a potom se okrenite. Na taj ćete mu način dati samopouzdanja da vam priđe.

Moć slučajnog dodira

Jednom kad ste ga privukli pogledom, pripremite se za razgovor. Samo se opustite i budite prirodni. Neupadljivo koketirajte, smiješite se, spustite ruku na njegovo rame ili ga blago okrznite u prolazu, to će ga izluditi.

Zauzmite pravi stav

Muškarci ne vole negativne i glasne žene koje pričaju bez prestanka. Budite zabavni, razgovarajte, ali opušteno, kako ne biste ispale nametljivo. Za razgovor birajte neobavezne teme, zauzmite pozitivan stav i pokažite mu svoje ambicije. Nitko ne voli negativne ljude koji se stalno žale, a nemoguće je očijukati s djevojkom koja  je stalno nečim opterećena. Zanovijetanje nije privlačno, osobito ne na početku poznanstva. Djevojke koje zrače pozitivnim stavom su mnogo privlačnije.

Smiješite se

Ništa nije privlačnije od iskrenog osmijeha. Osmijeh ne košta ništa, a vrijedi pravo bogatstvo. Samo pazite da vaš osmijeh bude prirodan, a ne isforsiran jer ćete u protivnom izgledati glupo. Muškarci vole vidjeti nasmiješene i samopouzdane žene koje su svjesne sebe. Osmijeh može biti vrlo seksi, posebno kada to činite prirodno. Ako se ne smiješite, možete izgledati vrlo nepristupačno. Dakle, nabacite osmijeh i krenite u akciju.

Osjećajte se seksi

Budite onakvi kakvi ste oduvijek željeli biti: lijepi, pametni i seksi! Ne plašite se pokazati svoju divlju stranu, samo budite umjereni kako ne bi ispali napadni.

Nemojte izlaziti u društvu većem od troje ljudi

Djevojci u većem društvu je izuzetno teško prići. Tročlana grupa je optimalna, jer vaše dvije prijateljice mogu jedna drugoj praviti društvo dok vi čavrljate s muškarcem koji vam je prišao. Veće grupe djevojaka izgledaju super snažno i zastrašuju muškarce, a tročlana je grupa najbolja jer vaše dvije prijateljice mogu međusobno čavrljati dok vi pričate s muškarcem koji vam je prišao.

Ispunite svoj život

Muškarcima se sviđa kad žena ima život ispunjen aktivnostima, no nemojte baš uvijek biti nedostupni. Dogovori i obaveze pomažu da se osjećate ispunjeno, sretno i samopouzdano, a upravo su to osobine koje privlače muškarce.

Osjećajte se ugodno u vlastitom tijelu

Ovo je možda najvažniji od svih savjeta. Ako ste zadovoljni sami sa sobom, to će se pozitivno odraziti i na vašem izgledu. Ne morate izgledati poput pop zvijezde ili Barbie lutke da biste privukli muškarce. Samo pazite da se zdravo hranite, vježbajte i vodite brigu o svom tijelu. To će pozitivno utjecati na vaš vanjski izgled, ali i na vaše unutarnje zadovoljstvo. Vjerujte, nema ničeg privlačnijeg od žene koja se osjeća ugodno u vlastitom tijelu.

azramag.ba

Komentari

komentara