Ljubav i veze

Nevjerovatno – 5 razloga zbog kojih će vas dečko sigurno ostaviti!!

Napisao admin

Na prvom ste dejtu kliknuli, ljubili se i ostali vani do tri ujutro. Ali, tjedan kasnije, on ne zove. Tu i tamo pošalje neki SMS, sve dok jednom ne prestane i s tim. Uh, mrzimo to!


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Zašto ne budu barem toliko fer da nazovu i kažu da je to bilo to umjesto da sve ostane visjeti u zraku! U želji da više nikad nijednoj to ne naprave, pokušali smo doznati zašto odluče ispariti

1. Zaključio je da mu ne odgovarate: U njihovoj glavici često progovara jedan nestašni vražićak velikog ega i pita: “Što ako upoznaš neku drugu, bolju?” ili “Zar ne misliš da ima malo čudne obrve?” Ponekad dečki mogu utišati taj zli glasić, a ponekad ne mogu pa zaključe da je najbolje prestati se truditi, i to u tolikoj mjeri da čak i ne osjećaju potrebu reći “Gotovo je.”

2. Upoznao je drugu: Možda je brutalno što vam to kažemo, ali to se jednostavno događa. I ne uzimajte to k srcu. Ne znači da je druga bolja od vas, nego je druga bolja od vas za njega.

3. Želi zadržati svoj imidž: Frajeri vole zadovoljiti okolinu. I nije im lako detektirati svoje osjećaje. A ni pokazati. Ako se odluče povući iz osvajačke akcije, ne žele uništiti svoj imidž dobrog dečka tako što će reći djevojci da je kraj. Radije nestanu bez riječi.

4. Povrijedili ste ga: O, da, i oni su krhka bića. Ako djevojka učini ili kaže nešto što ih zaboli, radije se tiho povuku umjesto da joj očitaju bukvicu ili popravljaju stvar.

5. Nesiguran je: Svi se mi, htjeli to priznati ili ne, međusobno ocjenjujemo i mjerkamo je li on bolji ili lošiji od nas. Ako frajer zaključi da ste viša liga od njega, recimo, da puno više zarađujete ili da ste načitaniji od njega, skloniji je nestati nego se uz vas osjećati nesigurno.

I ne brinite se, ne ispare svi dečki: Istina je, postoje frajeri koji to nikad ne bi učinili. To im je previše kukavički (i mi mislimo). Ako im se cura ne sviđa, nazovu je ili pozovu na cugu i kažu da je kraj. I nama su najdraži oni koji pritom paze na djevojčin ego i kažu joj nešto u stilu “Nisi ti kriva, ja sam” ili “Trenutačno nisam  raspoložen  za vezu”. I, dakako, plate piće.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara