Ljubav i veze

Ponašanje koje ne zaslužuje opravdanje – Tri znaka da mu nije stalo do vas!

Napisao admin

Iako su žene često sklone da nekada opravdavaju partnere, to samo rade na svoju štetu, obmanjuju sebe i produžavaju vezu koja bi odavno trebalo da bude raskinuta.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Muško ponašanje nekada ne zaslužuje opravdanje, iako su žene sklone tome često i kada ne treba. Međutim, nisu svesne da tako samo produžavaju svoju agoniju i ostaju u vezi sa nekim ko ih zapravo ne zaslužuje. Nekada je zaista teško biti objektivan i realan, pa ukoliko imate problema s tim, najpre porazgovarajte sa bliskim ljudima kojima verujete i za koje znate da vam žele dobro. Oni vam mogu pomoći da ugledate istinu. A do tada, mi vam nudimo tri očigledna znaka koji pokazuju da njega baš “boli uvo” za vas.

Nije pored vas

Ovo je verovatno najjasniji znak da i nije previše zagrejan za vas. Ne javlja se svaki dan i retko se viđate. Ukoliko niste funkcionisali ranije, jedini razlog zbog kojeg se naprasno počeo ponašati na taj način je smanjeje emocija, a vi to nikako da priznate sebi. Zar želite da budete u vezi s nekim kome je bitnija kafa u gradu od maženja sa vama? Dakle, sve je jasno ako neko koga volite nije pored vas.

Ponaša se prema vama jednako kao i prema prijateljima

Postoji i ona druga strana, a to je da se često čujete i vidite, ali ne pričate o ničemu vezanom za vas i vaš odnos. Dakle, ako s tobom razgovara jednako kao sa svojim prijateljima i tu je sve prilično jasno. Zaljubljeni muškarac ponaša se drugačije nego inače.

Ne zna šta želi

Muškarac koji nije zainteresovan ima celu paletu fraza koje izgovara kako bi izbegao bilo šta ozbiljnije. Najčešće je to “tek sam izašao iz veze”, “nisam spreman za nešto ozbiljnije” i slično. Ne postoji loš tajming kad ti se neko zaista sviđa. U redu je dati malo vremena, ali ukoliko ne dođe do ikakvog pomaka, vreme je da okrenete novi list.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara