Ljubav i veze

Nepogrešivi signali – 10 znakova da mu je stalo!

Napisao admin

Pronađite se u nekim od ovih situacija i odagnajte sumnje u to da li je on onaj pravi..


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

1. Iako je pred vama vikend s mnogo slobodnog vremena za uživanje, vi ste u PMS–u i svađate se sa svojim dragim oko nebitnih sitnica, nakon čega on odlazi iz stana, ali ubrzo se vraća s buketom vašeg najdražeg cveća i ponaša se kao da se ništa nije dogodilo.

2. Uvek ste mu na prvom mestu, što dokazuje time da odluke uvek donosite zajedno!

3. Pomaže vam u čišćenju stana, kuva vam ručak. Time vam želi pokazati da je spreman pomoći vam i biti tu za vas!

4. Kad ste u izlasku ne zove vas stalno na mobitel niti vam šalje poruke tokom večeri, mahnito pokušavajući saznati gde ste i s kim. Očigledno ima poverenja u vas!

5. Savršeno si odgovarate u krevetu – on uvek pogodi točno što vam u tom trenutku najviše odgovara!

6. Zajedno se nekontrolirano smijete stvarima koje drugima nisu uopće smešne, ali vama su urnebesne!

7. Dobro se slaže s vašim prijateljicama i nikada negativno ne komentira neku od njih (iako bi možda poneki komentar bio potpuno opravdan)!

8. Skuvali ste mu večeru koja je bljutava, ispekli ste čokoladnu tortu, ali ste u nju stavili so umesto šećera, a on vas uverava kako je večera savršena i traži vas još jednu krišku torte!

9. Kad god ga sretnete dok ste u društvu neke superzgodne prijateljice, on ju ni ne primećuje i sva njegova pažnja usmerena je samo na vas!

10. Kad vas je nenadano pri povratku s posla zatekao u svojem stanu, nije imao nikakvih prigovora, nego je sve završilo vrućim igricama među čaršavima!

zenskikutak.rs

Komentari

komentara