Ljubav i veze

Neće znati šta ga je snašlo – Top 5 načina kojima ćete vašeg muškarca oboriti s nogu!

Napisao admin

Sve je više brakova koji ne dožive ono “i živjeli su sretno do kraja života”.


Seks (Foto: Cure.ba)

Gejša, što na japanskom znači ‘osoba od umjetnosti’, je žena visoko educirana o glazbi,  plesu i zabavljanju, koja demonstrira ljepotu, otmjenost, umjetnički talent, šarm i besprijekorno ponašanje. Gejše su iluzija savršene žene. One proučavaju muški ego i zalijevaju ga kao vrt, a on cvijeta.

Neke od njihovih tradicionalnih tehnika preuzele su i žene van Japana kako bi ih iskoristile za dobrobit svojih brakova. Ukoliko se odlučite isprobati primijeniti neke od ovih gejša tehnika, vaš će muškarac biti oduševljen slavljenjem njegove muškosti, a to bi moglo dovesti do preporoda vaše veze.

1. Dajte mu zaslugu za vaš orgazam. Dok žene (većinom) nemaju potrebu da ih se hvali za vrijeme seksa, kod muškaraca ta potreba definitivno postoji i diže im ego. Zato kad idući put doživite orgazam, obavezno mu dajte do znanja kako je on zaslužan za njega te mu dajte koji kompliment. On će se osjećati nevjerojatno dobro kad mu kažete koliko vas zadovoljava.

2.  Postignite da se osjeća kao junak. Svaki put kad pokažete svoje zadovoljstvo s onim što on čini za vas osjećat će se kao junak. Ovo možete činiti i za svakodnevne stvari, kao što je na primjer iznošenje smeća. Ako potražite kvalitete koje cijenite u svom partneru, onda ćete ih i pronaći. Ako mu istaknete sve stvari koje dobro čini, osjećat će se željeno i važno … i činit će više takvih stvari

3. Kreirajte oltar njegovoj muškosti. Vaš će muškarac biti oduševljen ako određeno mjesto u spavaćoj sobi posvetite samo njemu. Znat će koliko vas inspirira njegova seksualnost, ako djelić vašeg životnog prostora posvetite njegovoj muškosti. Na to mjesto možete staviti fotografiju njega golog ili vašu zajedničku provokativniju fotografiju, porukice ili pjesme posvećene njemu, mirisne svjećice i ostale osobne stvari iz vaše veze. S vremena na vrijeme možete mijenjati stvarčice koje ste postavili na to, njemu posvećeno, mjesto pokazujući mu kako vam je neprestance stalo.

4. Nikad nemojte odbiti njegovu seksualnu ponudu. Kad izrazi želju za seksualnim odnosom, prihvatite odluku, kako nikad ne bi osjetio odbijanje. Ako vas glava boli, ili vam stvarno nije do toga, pokušajte barem postići da se on dobro osjeća iako ste ga odbili. To možete postići izjavom poput ove: “Voljela bih voditi ljubav s tobom, ali uistinu me cijelo tijelo boli…”. Nastavite s obećanjem seksa: “Znam da ću se bolje osjećati ujutro. Možemo li budilicu naviti sat vremena ranije i onda voditi ljubav?”

5. Neka vaš muškarac bude vaš prioritet. S vremenom je lako dopustiti da vam vaša veza postane nešto što uzimate zdravo za gotovo, ili da vam u životu druge stvari postanu prioritet, osobito kad istovremeno morate brinuti o djeci, karijeri, ostatku obitelji, prijateljima… Nemojte se dati ‘razvući’ na previše strana, već pokušajte postići da veza s vašim partnerom postane jednako važna kao i ona s djecom, i važnija od svih ostalih – od one s prijateljima ili šefom.

Ako odvojite malo vremena i svog ponosa kako bi isprobali ovih pet savjeta koje smo nabrojili, vaš će muškarac sigurno prepoznati koliko je sretan što kraj sebe ima ženu poput vas. Znat će cijeniti da ga niti jedna druga žena ne može voljeti, poštivati ili obožavati više od vas.

zena.hr

Komentari

komentara