Ljubav i veze

Dešava li vam se ovo – Ovi signali ukazuju da vaša veza nema budućnost!

Napisao admin

Mnoge žene se, nakon raskida ili razvoda pitaju gdje im je bila pamet. Signali, koji su im govorili da nešto nije u redu, postali su jasni tek nakon ljubavnog kraha. Međutim, postoje znaci na osnovu kojih možete da provjerite da li ste na pravom putu ili samo gubite vrijeme.


Ljubavni par (Foto: Zenskimagazin.rs)

Mali signali otkrivaju da li vaša veza ima budućnost. Međutim, tih signala žene često postaju svesne tek nakon ljubavnog kraha. Kako ne biste uzalud trošile svoje vreme, obratite pažnju na znakove koji mogu da vam obelodane da li je vaš muškarac pravi za vas ili pak ne.

Veza bez veze

Kada malo bolje razmislite, on zapravo ne želi da se veže i to opravdava strahom i traumama iz detinjstva. Zainteresovan je samo za fizički deo veze i ni na jednom drugom području odnosa ne pokazuje interesovanje. Ako ste u takvom odnosu, vaša veza temelji se samo na seksu i nema nikakvu budućnost.

Tajanstvena porodica i prijatelji

Muškarci su vrlo oprezni u pogledu odabira žene koju će upoznati sa porodicom i prijateljima. Ako vi i nakon nekoliko meseci veze ne poznajete njegove roditelje ili prijatelje, to može da bude loš znak. Ukoliko ste vi njega upoznali sa svojima, velika je verovatnoća da različito gledate na vezu. Razmislite o tome.

Samački način života

U vezi ste, ali on i dalje živi kao samac. Odlazi redovno na fudbal sa drugovima, subotom sa njima pije pivo, a dva puta nedeljno ide na kartanje. Vrlo malo vremena ima za vas i morate da ga molite kako bi otišao sa vama u bioskop ili do grada. Normalno je da svako od vas ima svoje interese, ali moraju da postoje i neki zajednički. Ako on živi svoj život, a vi zajednički, budućnost vam nije svetla.

Lenj je

On je neshvaćen i ne želi da radi na poslu na kojem ne može da iskoristi svoj puni potencijal. Takođe, ne želi da radi za male pare i isplate koje nisu redovne, a ni pod razno ne dolaze ni poslovi za koje se nije školovao i na kojima će da mu šefuje neko “gluplji” od njega. Ukratko, on ne želi da radi ali želi da troši novac, i to onaj koji vi zaradite. Blistava budućnost sa takvim čovekom ne postoji.

Mamin sin

Njegova mama zna sve najbolje, ona najbolje kuva i ništa što kažete ili napravite ne može da bude bolje od onoga što čini i govori njegova mama. Ako primetite da često spominje svoju mamu, da joj dopušta beskrajne manipulacije i ako stavlja nju ispred vas, veza vam je na klimavim nogama. Njegova majka uvek će biti na prvom mestu i ako vam je to teško da prihvatite, budite sigurni da vas dvoje nemate budućnost.

Nedostatak poštovanja

Kako se on odnosi prema vama? Uvaža li vaše stavove koji nisu jednaki sa njegovima? Voli li da se šali na vaš račun, posebno pred drugim ljudima? Ako neko za vas nema poštovanja, priča će se loše završiti po vas. Ne gubite uzalud svoje godine i samopouzdanje, već se spasite na vreme

zenskikutak.rs

Komentari

komentara