Ljubav i veze

Potpuno očaran vama – 4 stvari na koje svaki muškarac zasigurno pada!

Napisao admin

Ovako ćete ga zavesti dok kažete "seks". Sastojci: nešto crveno, seksi glas, pravi datum i pravi pogled.


Zavođenje (Foto: Cure.ba)

Nosite crveno

Znate onaj čuveni izraz paint the town red? Istraživači Sveučilišta u Rochesteru otkrili su da žene koje nose crveno rublje više privlače muškarce. Pritom to nije sve, žene koje nose kratke crvene haljine su također mnogo privlačnije muškom oku. Dakle, znate što vam je činiti, ali ostaje i pitanje – rublje ili haljina? Cosmo preporuka: Za svog dečka obucite crveno rublje, a ako želite upecati novog frajera obavezno izađite u grad u crvenoj haljini.
Gledajte ga izravno u oči

Zvuči kao klišej, ali istraživanja pokazuju da muškarce privlače žene koje znaju uputiti intenzivan pogled. Tijekom istraživanja u Britaniji, muškarci su trebali ocijeniti privlačnost žena po načinu na koji ih one gledaju. Rezultati su pokazali da su najbolje prošle nasmijane djevojke sa prodornim, ali u isto vrijeme i suptilnim pogledom. Sljedeći put u kafiću nemojte glumiti neuhvatljivu, već uputite dečku koji vam se sviđa ne samo pogled već i osmijeh. Vjerujte nam, ubrzo ćete pored pića imati i njegov broj telefona u ruci.
Odredite datum

Znate onaj jedan dan u mjesecu kada se osjećate veoma seksipilno i ženstveno? To je taj čuveni “četrnaesti dan”. Pitate se o čemu pričamo? Žene su najprivlačnije upravo u razdoblju ovulacije. Istraživanja Bečkog Sveučilišta pokazala su da tada žena proizvodi tvar koja se zove copulins. Upravo taj hormon odgovara razini muških testosterona, zbog čega ste, drage dame, baš tada neodoljive suprotnom spolu. Kalendare u ruke i izračunajte kada je vaš sretan dan.
Pričajte svojim seksi glasom

Istraživanja Sveučilišta u New Yorku pokazuju da su muškarcima jako privlačne žene s višom i maznom bojom glasa. Vjerojatno zato što im se dopada kako će zvučati za vrijeme orgazma. Zato nabacite svoj seksi glas koji će ga i u površnom razgovoru baciti s nogu.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara