Ljubav i veze

Magnet za muškarce – 7 ženskih trikova koji su muškarcima neodoljivi!

Napisao admin

Začuđujuće, ali istinito – muškarac tokom sedam sekundi gledanja u ženu odlučuje hoće li da joj priđe ili ne. Otkrivamo male trikove koji vam mogu poslužiti da vam gospodin savršeni priđe.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Biti prirodan u većini životnih situacija je najbolja formula za uspeh, no u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primeti, nije naodmet malo glume i sitnih trikova. Iako vlada mišljenje da je dekolte jamac privlačnosti, muškarci padaju na sasvim suptilnije prizore. Pa, da vidimo.

1. Još jednom se potvrdilo: odeća govori dosta o čoveku. Pruge i detalji su u modi, ali jednobojna odeća šalje više energije i veću pouzdanost. Ipak, izbegavajte crnu odeću koja odaje preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

2. Suptilno popravljanje odeće, poput ispravljanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite da izgledate dobro za njih, a to im podiže ego.

3. Štikle su muškarcima seksi, ali baletanke mogu biti još više ako jednu njišete na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste znatiželjnog uma, a ako pritom imate prekrštene noge pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, ostavićete utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

4. Gola ramena muškarci povezuju s grudima, stoga je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti u vašem smeru.

5. Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte da preterujete i držite ruke na bokovima jer tako nećete izgledati izazovno već samo nepristupačno.

7. Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) jako je koketno i privlačno. Pri govoru tela pazite i da, dok sedite, ne prekrstite zglobove ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negde drugo.

7. Stidljivi ste? Stanite u sredinu grupe ljudi – više ćete pričati i dilevati vrlo popularno, a njemu ćete zbog toga biti još zanimljiviji.

kurir

Komentari

komentara