Ljubav i veze

Bikovi vole poljupce po vratu, Djevice kada ih dodirujete po stomaku – Erogene zone po horoskopskim znacima!

Napisao admin

Bikovi obožavaju poljupce po vratu, dok su grudi najosetljiviji dio tijela žena i muškaraca u znaku Raka.


Seks (Foto: Cure.ba)

Neki astrolozi povezuju određene horoskopske znake sa određenim dijelom tijela. Saznajte koje su to erogene zone vas i vašeg partnera prema horoskopskom znaku!

Ovan: glava i lice
Ovnovi najbolje reaguju ukoliko dodirujete njihovo čelo i slepočnice. Oni obožavaju kada se igrate sa njihovom kosom, bilo da je češljate ili da prstima prolazite kroz kosu. Žene Ovnovi vole kada ih ljube muškarci koji imaju bradu. Lagani ugriz za njigove usne povećaće užitak koji osećaju.

Bik: vrat
Možete početi sa laganim dodirima zadnjeg dela vrata i lagano nastaviti ljubeći vrat. Možete da ga iznenadite kada mu ujutro nameštate kravatu ili popravljate košulju, dok vaš dodir izgleda kao slučajan. Senzualani poljupci i mali ugirzi bi trebalo da budu spori i mazni.

Blizanci: šake, ruke, ramena
Krenite od njegovih prstiju, ljubeći unutrašnju stranu šaka i podlaktica dok su njegovi laktovi oslonjeni na vaše pazušne jame. Osetićete kako drhti dok uživa u ovoj opuštajućoj predigri.

Rak: grudi
I muškarci i žene u ovom znaku naročito vole francuski poljubac. Ali, grudi ostaju, ipak, najosetljiviji deo njihovog tela. Rekacija koju ćete izavati poljupcima njegovih ili njehin bradavica, ali i dodirima prstima, biće nezaboravni. Lagano štipkanje može da pojača užitak.

Lav: leđa
Možete početi malom performansom još u kupatilu. Lagano mu izmasirajte leđa sunđerom za kupanje, a onda se pretvorite u mačkicu. Ali nežnu! A, kada doživljavate vrhunac slobodno ga ogrebite. Kod erotske masaže, ne zaboravite mirisna ulja.

Djevica: stomak
Device reaguju skoro na svaki vaš dodir, ali kada ih dodirujete po stomaku, ili lagano prelazite jezikom ili kosom, oni ili one jednostavno uživaju. Pomilujte im pupak, uputite par poljubaca i videćete kuda će ih to dovesti.

Vaga: donji deo leđa i zadnjica
Lako možete da zapazite ko je vaga, jer za njih se kaže da imaju najmanju zadnjicu. U najintimnijim momentima lagano ih potapšite po zadnjici, ili blago masirajte. A, ako je u pitanju muškarac, lagano svojim bradavicama pređite preko donjeg dela negovih leđa.

Škorpija: intimni dijelovi
Kada su u pitanju muškarci Škorpije, ne morate da budete genije kako biste shvatili da je deo tela koji je njihova egorena zona broj 1, upravo penis. Dodirnite ga lagano, i to će ga izludeti. A, ništa ga ne može uzbuditi kao oralni seks.

Strijelac: butine
Lagani dodir unutrašnje strane butina i dodir područja jako blizu genitalija sigurno će probuditi njegovu želju. Žene Strelci su pored ovoga jako osetljive na igru sa njihovom kosom. I muškarci i žene vole masažu kukova toplim uljem.

Jarac: kolena
Njegova strast se razbuktava ukoliko ga ljubite u predelu ispod kolena. Oslonite se bradavicama na njegovo telo, i odmorite se ležeći u predelu njegovog pupka i butina.

Vodolija: listovi i zglobovi
Sve poze u kojima nadražujete ova dva područja pojačaće njegov užitak. A, savet plus: probajte sa sitnim poljupcima.

Ribe: stopala
Oni reguju na laganu masažu. Igru sa njihovim petama ili čitavi stopalom. Dodirijući im stopala, prste, laganom masažom ili golicanjem dovešćete ih do ludila.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara