Ljubav i veze

Grlite jastuk ili spavate na sredini? – Način na koji spavate dok ste same otkriva vašu vezu

Napisao admin

Bilo da se samo zabavljate, živite sa vašim dečkom ili ste u braku bar vam se ponekad desilo da spavate same. Način na koji spavate dok ste same u krevetu bez partnera otkriva mnogo toga o vašoj vezi.


Žena spava (Foto: Cure.ba)

Ako tokom spavanja zagrlite jastuk na kojem inače spava vaš dragi to je znak da vam nedostaje. Ako spavate u fetalnom polažaju to znači da ste ranjivi ili ste nesigurni dok ste sami ili ste nesigurni u svog partnera. Ova poza također je znak da ste vi ljubazni i vjerni.

Ako ste na svojoj strani kreveta to je znak da ste sigurni u vezi u kojoj se trenutno nalazite i uvjereni da je vaš partner uvijek uz vas. Sigurni ste i neovisni.

Ako spavate na njegovoj strani kreveta dok njega nema to znači da vam je veza na prvom mjestu. Pokazuje i da ste veoma bliski sa partnerom i osjećate se prazno kada ga nema. Racionalni ste i svom partneru dajete dosta prostora u vezi.

Ako spavate na sredini kreveta to znači da ste ravnopravni u vezi i da imate uravnotežen odnos. Ovaj položaj otkriva i da ste emocionalno povezani.

ljepota.ba

Komentari

komentara