Ljubav i veze

Šta su vam zvijezde namijenile – Ljubavni horoskop za 27. oktobar 2013.

Napisao admin

Saznajte šta su vam zvijezde namijenile na području ljubavi.


Horoskop (Foto: Arhiva)

Ovan

Očekuje vas avanturistički mjesec sa puno izazova. Do sredine mjeseca mnogi pripadnici vašeg znaka imaće bitku u ljubavi ili neku krizu koja može da rezultuje raskidom. Ako otputujete možete da doživite romansu na putovanju.

Bik

Vi težite ka zdravoj i prizemljenoj vezi, pre nego ka romansi iz pjesama i bajki. Trenutni položaj nebeskih tijela učiniće čudo i mogli biste se potrpuno preobraziti. Nemojte se iznenaditi ako se zateknete kako plačete voljenoj osobi na ramenu uz neki romantični film ili kako maštate da odete zajedno na rajsko ostrvo.

Blizanci

Danas ćete iznenada početi da osjećate neprijatne emocije i pitaćete se šta se događa sa vama. A onda ćete shvatiti da vam bivša ljubav iskreno nedostaje. Nemojte se iznenaditi ako vam se ne javi na telefon ili bude hladna u prolazu. Niste bili fer u posljednje vrijeme i sada je došao trenutak da vam karma vrati. Vodite računa slijedeći put.

Rak

Ako danas dobijete prelepi buket ruža, nemojte se iznenaditi. Vi ste neko ko, zahvaljujući svom šarmu i dobroti, ima veliki broj obožavatelja. Danas će neko od njih biti posebno zainteresovan za vas. Prihvatite udvaranje. Uživajte u pažnji, mogli biste se uskoro naći u zagrljaju srodne duše. Definitivno ste zaslužili to.

Lav

Danas je položaj planeta takav da ćete od jutra maštati o nekome. To će vas pokrenuti da organizujete neko zajedničko viđanje i provedete vrijeme sa tom osobom. Ili napravite romantičnu atmosferu u svom domu, idite na večeru ili u šetnju. Šta god da je upitanju zvijezde će stajati iza vas i sjajno ćete se provesti.

Djevica

Možete biti veoma drastični sa nekim izjavama i na taj način neke osobe nesvjesno povrijediti. Obnovićete kontakte sa osobam iz prošlosti. Probjate da se ne inatite sa osobama koje su vam bliske.

Vaga

Danas vam zvijezde donose čudan, izmišljen i gotovo porugljiv dan kada su emcije upitanju. Vi čeznete da nađete osobu prema kojoj ćete nešto osjećati i to će vas podstaći da, ili fantzirate o tome, ili da sebe ubedite da ste zaljubljeni u nekog. Vi više mislite da ste zaljubljeni nego što zaista jeste. Vama je bitno da romantika postoji, a prema kome, to je najmanje važno.

Škorpija

Danas ćete vjerovatno biti pomalo nervozni zbog nekog slepog sastanka koji želite da organizujete. Vi ste sa tom osobom dopisivali i družili preko društvenih mreža ali nikada se niste upoznali ni videli. Sada je prava šansa za to. Pozovite je, opustite se i provešćete nezaboravno romantično veče.

Strelac

Položaj planeta vam donosi romantiku u današnji dan. Vi ste bili ubeđeni da osobu koja vam je bliska dobro poznajete, ali danas ćete biti iznenađeni kada se pojavi njena druga strana, odjednom, kao mesec iza oblaka. Bićete fascinirani, pozitivno iznenađeni i ponovo zaljubljeni.

Jarac

Trenutna pozicija planeta bi mogla da donese izvjesne probleme između vas i vaše voljene osobe. Ako osjećate da vam je svejedno da li ste pored svog partnera ili ste odvojeni od njega, vreme je da porazmislite o svemu. Možda je ljubav između vas prošla, a možda je upitanju smo prolazna kriza. Slušajte svoje srce

Vodolija

Danas je dan kao stvoren za romansu. Trenutni položaj planeta vas ohrabruje da tretirate svog partnera sa posebnom pažnjom. Izvedite ga na večeru ili vino i pokažite koliko vam je ustvari stalo. Ovo je naročito važno ako ste u poslednje vrijeme bili razdvojeni zbog obaveza. Uživaćete više neko ikad.

Ribe
Pozicija planeta vas ohrabruje da budete romantični. Dan je idealan da svoju voljenu osobu pozovete kod sebe i priredite joj iznenađenje. Iskoristite mirišljave sveće, aromatična ulja, pročitajte nešto o masaži i učinete da se vaš partner osjeća nezaboravno. Kada budete videli šta ste postigli, počećete ovo da praktikujete. Uživajte.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara