Ljubav i veze

Par trikova – Učinite da se svi okreću za vama

Napisao admin

Ponekad poželite da izgledate tako da se svi okreću za vama, pa zašto ne biste taj san onda i ostvarili. Pronašli smo za vas nekoliko trikova koji će vam pomoći u ostvarenju vašeg sna.


Neodoljiva žena (foto: cure.ba)

Svjetlucave sjene moderne su ove sezone, a kako odgovaraju svakom tenu i boji očiju možete da odaberete jednu kako biste ukrasili svoje oči. Odlučite se za boju kajsije, bež ili braon sivu koja je pomiješana sa zlatnim ili srebrnim sjajem. Sjenu nanesite u tankom sloju duž linije oka i dovoljno je da stavite jedan sloj maskare.

Istaknite obraze sa crveno narandžastom nijansom rumenila. Ova boja rumenila najbolje odgovara djevojkama koje imaju svijetli ton i onima sa maslinastim tonom kože. Koliko je vaš ten preplanuo odaberite rumenilo koje ima bronzani podton. Za nanošenje rumenila koristite veliku četku i rumenilo nanosite od centra obraza prema spoljašnjim uglovima.

Previše preplanula koža nije previše seksi, dok blaga preplanula nijansa može da vas učini nevjerovatno fantastičnom. Ukoliko se budete sunčali na popodnevnom suncu uz zaštitni faktor vaša koža će izgledati prelijepo. Možete da koristite i sredstva za samotamnjenje koja u svojoj osnovi imaju bronzanu boju. Svoju preplanulu kožu namažite uljem kako biste postigli dodatni sjaj.

ljepota.ba

Komentari

komentara