Ljubav i veze

Ljubavni horoskop do januara 2021. godine: Koja 3 najsretnija mjeseca donose romansu i obilje

Napisao H. H.

Saznajte u kojem mjesecu vas očekuju najljepše šanse za ljubav do januara 2021. godine!

Ova 2020. godina generalno djeluje kao jedna koja će mnogo biti povoljnija u svom početnom periodu. Naime, mart, april i avgust će biti dobri kako za materijalno, tako i za emocionalno kod većine znakova, dok novembar mjesec ove godine će biti izrazito težak i sklon neočekivanim dešavanjima.

FEBRUAR

Februar nosi dosta dobre mogućnosti u ljubavi za one u znaku Jarca. Pripadnici ovog znaka bi trebali do kraja ovog mjeseca (pogotovo muška strana) doživjeti niz događaja koji bi ih mogao uputiti ka stabilnosti i sigurnosti u odnosu sa partnerom. Generalno je potrebno obratiti pažnju na koji način komuniciramo. Radi retrogradnog Merkura u Ribama postoji mogućnost da će naše riječi biti pogrešno interpretirane, što bi se najviše moglo odnositi na znak Raka. Ovan je u stanju da upozna osobu sa kojom je moguće da će doživjeti mnogo toga lijepog, ali taj odnos bi u početku mogao imati mnogo prepreka.

MART

Mart je jako povoljan za znakove Jarac i Bik. Pored strasti i mnogo ispunjenja emocionalnih nagona, ova dva znaka bi uz pomoć svoje intuicije mogli doći do onoga što su željeli u svojoj ljubavi. Svakako, neka se nikada ne zaboravi da je potrebno biti oprezan sa svojim željama. Drugi znakovi bi ovaj mjesec mogli imati dosta neočekivanih prihoda, a ljudi sa jakim uticajem vode bi mogli steći neka veoma teška znanja na lagan način.

APRIL

Tokom aprila bi moglo biti dosta povoljnih momenata za znakove Blizanci i Vodolija. Vodolija bi u osnovi, na svoj intelekt, mogla osvojiti veliku ljubav, samo zato jer je njeno razumijevanje ljudskih problema beskrajno, kao i činjenica da je ovo znak koji jako dobro cijeni etiku. Blizanac bi mogao dobiti simpatije drugih, ali ne ovako duboko kao Vodolija. Ostali znakovi će generalno dobro poznavati kako da usmjere svoju mračnu stranu i kanališu njenu energiju u pravom smjeru. Moguće je da je ovaj mjesec povoljan za ljude koji se bore protiv nepravde u nekom odnosu.

MAJ

Blizanci i Ribe su znakovi koji bi u maju istovremeno mogli okusiti i slatku i gorku stranu ljubavi. Blizancima je prije moguće izbjeći gorčinu ukoliko bi vjerovali da je ljubav koja im je servirana ima perspektivu samo ukoliko se odnos postavi na logičke permise i na taj način se formira budućnost. Ribe će napokon shvatiti i dobiti neku vrstu djelotvornosti nad tamnim stranama svoje veze, te će u osnovi na istu imati realniji pogled na budućnost. Za ostale se savjetuju da se oslobode predrasuda i da malo više traže razloge radi koga bi bilo potrebno vjerovati onome za koga nam osjećaj tako nalaže.

JUN

Jun je još povoljniji za znak Blizanaca nego prošli mjesec. Stvari kojima su se nadali bi ovog mjeseca mogle krenuti nekim pravim smjerom. Pored toga će se pokazati potreba za implementaciju starih iskustava što će Blizancima dati veće samopouzdanje i šarm. Rakovi neće imati u toku ovog perioda sreću u ljubavi. Imaće potrebu ulaziti u duboku suštinu negativnih osoba koje ih iskreno vole, a ovim može doći do njihove izoliranosti i usamljenosti. Za ostale znakove vrijedi sugestija da slijede svoju intuiciju prema osjećanjima koje gaje za posebnu osobu. To nam može donijeti duboka i divna ljubavna iskustva.

JUL

Tranzit Marsa tokom jula unosi potpuni osjećaj ljubavi i predavanje svih svojih slabosti partneru kod znaka Ovna. Svakako, ovaj odnos neće biti jednostavan, ali će dokazati većini Ovnova da postoji nešto dublje od samog intenziteta avanture. Blizanac će biti i dalje ispunjen šarmom i dobrim raspoloženjem, te će biti u stanju da dobije sve što zamisli. Za ostale znakove savjetuje se da staloženo djeluju u smjeru logike kako bi ostvarili buduće planove za vezu ili sa partnerom.

AVGUST

Muškarcima rođenima u znaku Ovna je u avgustu moguće da im se u ljubavi otvore vrata sudbine. Jedini savjet je da budu pažljivi u onome što žele. Rakovi će imati spoznaju kroz koju će znati koji put budućnosti je potrebno da slijede kako bi došli do ljubavi. Za ostale znakove ovaj mjesec je odličan za reanalitiku osjećanja koja su im nejasna. Rezonovanje o činjenicama koje nude mogućnosti može biti jako nagrađeno, za razliku od razmišljanja o preprekama.

SEPTEMBAR

Septembar će biti taj u kom će Ovnovi napokon umanjiti osjećaj ekstaze i prionuti činjenici prema kojoj će prigrliti kako svoju mračnu stranu, tako i partnerovu. Lavovi bi trebali razmisliti o tome da li je bitniji njihov ego i ponos od ljubavi koju osjećaju. Lako može doći momenat u kom radi toga mogu izgubiti voljenu osobu. Ostalima se sugeriše da posmatraju na određenoj osobi jednu karizmatičnu nit, jer ih upravo takva vrsta povezanosti može dovesti do sudbine.

OKTOBAR

Mjesec oktobar će biti generalno težak period za ljubav. Predlaže se većini znakova pauza i opuštanje, jer će fokus na poslovni život biti u stanju da nanese veliku štetu ljubavnom životu. Ovnovi bi se mogli suočiti sa tamnom stranom osobnosti kod partnera, ali treba izbjegavati korištenje autoriteta nad partnerom u ovom slučaju. Djevice će isto imati nezgodne momente u ljubavi, pa je tako moguće da će neki stari dug iz ljubavi sad doći na naplatu. Za ostale se savjetuje da ne forsiraju prošla iskustva ili prošle odnose koji su ih oštetili opet. Prošlost treba ostati prošlost.

NOVEMBAR

Novembar može jako biti izazovan za Škorpione. Oni se trebaju čuvati od nevjere i osvetoljubivosti, jer ovaj put će im nedostajati mehanizmi kako da se opravdaju samima sebi. Drugim znakovima se savjetuje da ne ulaze u analizu svoje muške strane kroz razum. Predlaže se dodatno rezonovanje o tome kako usmjeriti svoje instinkte konstruktivno, te na koji način je najefikasnije da se odmore.

DECEMBAR

Strijelac kao znak osjetljiv na pravdu bi mogao impulsivno djelovati u skladu odbrane voljene osobe ili dokazujući joj poentu gdje griješi. Oba smjera djelovanja su bespotrebna. Razmisliti u ovom slučaju i zaustaviti se od bilo koje reakcije kasnije donosi poseban okus pravde za koji se vrijedi strpjeti. I dalje je akcenat na znaku ovna koji će imati potrebu da od sebe odbaci spontano većinu međuljudskih odnosa. Ovo je krajnje loša ideja, koja vjerovatno proističe iz nesposobnosti da se suočimo sa strahom. Za druge znakove vrijedi da materijalni interesi jako lako mogu loše uticati na njihovu ljubavnu situaciju. Predlaže se da nas prošla iskustva ne usmjeravaju i da prvo procijenimo koliko mogu biti štetna za naše odnose s partnerom.

JANUAR

Bikovi će imati potrebu da u januaru iduće godine da uspostave svoj autoritet kako bi još više dobili. Ovo je loše za ljubavne odnose. Jarčevima se u ovom mjesecu vraća neki vid loše karme iz prošlih života, stoga će morati neke stvari naučiti na komplikovaniji način. I za ostale znakove ovaj mjesec će biti generalno težak. Faliće kod generalne većine više vjere u ljubav, piše “Astro portal“.

Komentari

komentara