Ljubav i veze

MALO SKUPA, MALO NE – Da li je vrijeme da prekinete zauvijek?

Napisao admin

Neki parovi imaju naviku prekidanja i mirenja svakih nekoliko mjeseci. Ako ste i vi jedan od njih, možda je vrijeme da razmisliš trebate li se sljedeći put pomiriti:


par (foto:cure.ba)

Stalno tražiš dokaze

S kim se dopisuje? Ko je cura koja ga prati na Facebooku? S kim će provesti večer kada kaže da ide van s dečkima? Ako stalno imaš osjećaj da nešto nije u redu, činjenica da za to nema dokaza ti neće puno pomoći. Stalna sumnja je loša za vezu, a to je i najbolji način da pokažeš dečku da mu ne vjeruješ.

Dresiraš ga

Nisi zadovoljna njegovim ponašanjem, ali uvjerena si da ćeš ga s vremenom prilagoditi? Ovo je znak da ćete kad-tad prekinuti, jer niko ne želi biti u vezi za koju se mora puno mijenjati. Ti nećeš biti zadovoljna promjenom, on neće biti zadovoljan činjenicom da želiš da bude nešto što nije, pa je bolje da se jednostavno raziđete.

Čekaš da se popravi

Svaki put kada napravi nešto loše, ti se nadaš da će ovog puta naučiti i biti bolji sljedeći put? Ove su situacije vrlo rijetko moguće. Ako je naviknut na određenu vrstu ponašanja, teško je da će prihvatiti neku koja tebi bolje odgovara.

Prekidate zbog istih stvari

Ako stalno prekidate zbog istih razloga, znači da niste baš najkompatibilniji. Jednom se posvađati oko nečega nije toliko čudno, ali ako se uvijek vraćate na isti problem, zar nije bolje pronaći nekoga s kim tog problema neće biti?

INDEX.HR

Komentari

komentara