Ljubav i veze

Sloba Radanović poslije razvoda javno priznao: Najsretniji sam bio onda kada sam ušao u vezu sa Kijom!

Napisao H. H.

Ovog jutra u “Novom jutru” Irine Vukotić i Žike Nikolića gostovao je popularni pjevač Slobodan Radanović, koji se osvrnuo na lijepe, ali i one manje lijepe stvari koje su mu se dogodile u godini na izmaku.

– Imao sam svoju prvu promociju pjesme, potrudio sam se da nešto solo, u svojoj režiji odradim, sve je super prošlo – priznao je Radanović, koji nije želio da se prisjeća ružnih stvari, te je istakao da mu često smeta to što mu domaća javnost prati svaki korak, piše “Pink.rs“.

– Nervira me to što mi se svaki korak u stopu prati. Nekada poželim da niko ne zna ni ko sam ni gdje sam… Ali, navikao sam, to je takav posao. Bez novinara ne možemo mi, ne mogu ni oni bez nas – priznaje Sloba.

Njegova nova pjesma zove se “Kocka”, a Radanović kaže da kockar nikada nije bio, ali da se u ljubavi i te kako kockao.

– Što je najgore, bukvalno se nikada nisam kockao (smijeh). Kockao sam se i u ljubavi, pogotovo u posljednjih godinu, godinu i po dana. Najsretniji sam bio prije nekih četiri, pet godina, kada sam stupio u vezu sa Kristinom – priznao je Sloba i dodao da su on i Kija, uprkos svemu, ostali u sjajnim odnosima.

– Šta god da se dogodi, čovjek se potrudi da ostane u korektnim odnosima. Što se mene tiče, mi jesmo u korektnim odnosima. Kada joj zatreba nešto, uvijek sam joj tu na raspolaganju. To je potpuno drugačiji odnos, ne mogu da kažem drugarski… Mi smo bivši muž i žena – objasnio je pjevač.

Komentari

komentara