Ljubav i veze

Dnevni horoskop za 4. avgust 2018: Pred Bikom sjajne promjene, Blizanci oslobođeni predrasuda, Lav ne nalazi zajednički ljubavni jezik sa Rakom

Napisao H. H.

Evo šta su vam zvijezde pripremile za subotu 4. avgust/kolovoz 2018. godine: Ovan popušta pred partnerovim željama, Rak emotivno ispunjeniji, pred Djevicama povoljan dan, Vage u braku dižu tenzije, opasna veza Škorpije i Lava, Strijelcu preko glave “lovačkih priča”, Jarac uporan pred voljenom osobom, Vodolija postavlja stvari na svoje mjestu, Ribe uživaju u poslovnim izazovima.

OVAN

POSAO: Ukoliko budete imali pomalo lošiji stav kada su u pitanju određene poslovne kombinacije, ne pretjerujte sa svojim trenutnim izlivima emocija.
LJUBAV: Morate da se povinujete željama partnera. Jača strana vas upozorava da je u vašim odnosima, ipak, potrebna određena korekcija.
ZDRAVLJE: Malaksalost i umor, piše “Aura“.

BIK

POSAO: Ukoliko ste imali na umu da promijenite neke detalje u svome bisnisu, niste nas lošem putu.
LJUBAV: Povoljnost koju imate od strane planeta koje vas opominju na veliku i sjajnu promjenu nije loša, jer se od vas traži odvažnija aktivnost.
ZDRAVLJE: Predio oko grla je lošiji.

BLIZANCI

POSAO: Postavljate odlične uslove rada i ne odustajete od trenutne solucije – samo da uspijete. Vaš entuzijazm, prate i ostali u vašem timu.
LJUBAV: Kada su u pitanju ljetnja zavođenja morate da priznate sebi da ste na pravom putu. Oslobođeni ste predrasuda.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je rekreacija.

RAK

POSAO: Morat ćete da se snalazite za bolje partije koje vam obećavaju dati aspekti na vašem polju finansija. Niste sami u poslovnoj priči koja vam se otvoreno postavila.
LJUBAV: Polje emocija je danas dosta pozitivno u odnosu na ono što ste sami očekivali minulih dana.
ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

POSAO: Ne otežavajte svoj trenutni status nepotrebnim komentarima. Imat ćete bolji tretman ukoliko se sa kolegama udružite na zajedničkom projektu.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Rakom morat ćete da vodite računa o mogućim sukobima koje nećete moći da zaobiđete tokom popodnevnog ili večernjeg perioda, ali i narednih dana.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA

POSAO: Povoljna soluicija je nešto što ste oduvijek željeli. Trenutno imate takvu priliklu koju ne možete da zaobiđete u narednom periodu.
LJUBAV: Jedna Vaga je prijemčiva u vašem slučaju. Imate dosta povoljne aspekte za konretne stvari, pa bi bilo dobro da se spremite za večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolja.

VAGA

POSAO: Danas vas očekuje pojačana poslovna akcija. Budite spremni na nove izazove koje ne možete jedno vrijeme da izbjegnete.
LJUBAV: Jača emotivna priča je ono što možete da osjetite u narednom periodu. Ukoliko ste u braku moguće su pojačane tenzije.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

ŠKORPIJA

POSAO: Polje inostranstva je otvoreno na pozitivniji način, pa ovaj put pokušajte da se izborite za svoj tržišni dio.
LJUBAV: Ne pokušavajte da se vežete za jednog Lava koliko možete, jer neki detalji bi mogli zasigurno da vam smetaju.
ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa.

STRIJELAC

POSAO: Ne pristajete na određene detalje i ne žalite se na pojedine “lovačke priče”. Obećanja od strane jednog Raka mogu da padnu u vodu s razlogom.
LJUBAV: Niste svjesni nekih detalja u vašem emotivnom životu sve dok ne počnete intenzivnije da ih proživljavate.
ZDRAVLJE: Problematičan pritisak.

JARAC

POSAO: Stremite konstantno većem poslovnom uspjehu i želite slavu preko noći. Ne pokazujete netrpeljivostl jer ste skoro sigurni da ćete tako nešto i ostvariti
LJUBAV: Kada su u priči bračni segmenti prisutna je neprekidna borba za vlast. Možda ćete imati meprijatan stav voljene osobe, ali nećete odustati od ideje da nešto dokažete partneru.
ZDRAVLJE: Nervoza.

VODOLIJA

POSAO: Ne morate da se borite za nešto više koliko se od vas traži pojačana borba sa konkretnim stvarima. Imate na umu veće promjene, nego inače.
LJUBAV: Ukoliko ste u dužoj vezi ne morate da se snebdijevate da neke stvari konkretno i postavite na svoje mjesto. Znate da budete dovoljno fokusirani na ono što konkretni i želite.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE

POSAO: Unosite dovoljno novina u svoj poslovni segment i u tome uživate. Bit ćete u neku ruku podstaknuti svojim idejama da uspijete u onome što želite.
LJUBAV: Ne otežavajte stvari svom partneru jer se danas dešavaju čudne okolnosti u kojima se ne podudaraju neki trenutni potezi koje ste spremni da uradite.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

Komentari

komentara