Ljubav i veze

Evo tajni seksi Francuskinja – Zavođenje u 'francuskom stilu'

Napisao admin

Evo tajni seksi Francuskinja: nema hulahopki, nema spavanja u čarapama, nema spavanja u pidžami…


par (foto:cure.ba)

Kad je o zavođenju riječ, Francuskinje su bez premca. Evo kako da ovladate ovom suptilnom vještinom u najboljem francuskom stilu.

Vodite računa kako hodate

Posmatrajte svijet oko sebe visoko uzdignute glave, povucite ramena unazad, a stopala dok koračate treba da idu skoro u “jednoj liniji”, tako da se kukovi “ustalasaju”.

Budite “mačkasti”

Zamislite da ste mačka, laka, okretna, graciozna i tiha. Ključ zavođenja je u sposobnosti da razumijete efekte koje vaši pokreti imaju na muškarce iz vaše okoline… i da ih onda iskoristite.

Budite dama

Kada vam muškarac pridrži kaput, nemojte ga uzeti i obući sami. Naravno da ste savršeno sposobne da se samostalno obučete, ali nije stvar u tome… Dozvolite mu da vam pridrži vrata ili primakne stolicu. To ni na koji način neće ugroziti “ženska prava” i “jednakost među polovima”.

Kažite zbogom hulahopkama

Zašto biste nosile hulahopke, kada na raspolaganju imate samodržeće čarape? Ako ste naročito lijepo raspoloženi, priredite mu malu predstavu dok se spremate da krenete na posao… 

Pustite ga da bude koristan

Naravno da možete i sami da zakopčate rajsferšlus na haljini, ali… zar nije ljepše da on to uradi, ako ga lijepo zamolite? “Zakopčavanje” ponekad može biti jednako seksi kao i “otkopčavanje”.

“Pretresite” svoju kolekciju veša

Sve što liči na “bapske” gaće – leti u đubre. Naravno, ne morate se ograničiti samo na seksi modele, ali morate baciti svaki komad koji je izblijedio, ofucao se ili ste ga greškom ofarbali prošli put kad niste lijepo sortirali veš prije pranja.

Dotjerajte se i za spavanje

Zaboravite na pidžame. Spavaćica je uvijek bolji izbor.

Besramno flertujte

Nije važno da li ste u vezi mjesec dana ili ste godinama u braku. Flertujte ponekad kao da ste se tek upoznali, zavodite ga kad to ne očekuje… Biće vam zabavnije, a i seks će biti bolji.

Mondo

Komentari

komentara