Ljubav i veze

Primijenite ovih PET KORAKA i doživjećete POŽAR u krevetu!

Napisao A. K.

Zamislite da doživite više orgazama odjednom? To nije nemoguće, potrebno je samo da sledite naredna uputstva…

Ispitajte emocije

Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je deo fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red. Žena koja doživljava višestruke orgazme znači da je u skladu sa svojim umom i osećanjima. Potrebno je da se opustite, jer dublji orgazmi zavise od opuštenosti. Kada promenite stav i svest o sebi, višestruki orgazmi će postati rutina.

Usporite ga

Muška izdržljivost je krucijalna u tome da žena doživi više orgazama. Prosečnom muškarcu treba od 3 do 7 minuta da doživi vrhunac, a ženi između 10 i 20 minuta.

Pustite ga da vas obasipa užitkom

Većina ljubavnika je velikodušna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma. Nemojte da budete skromne u krevetu, piše dnevno.rs.

Pokažite pravac

Kada ne znate kako da mu objasnite rečima, iskoristite praksu pa mu pokažite kako da vas zadovolji. Nije sramota da pokažete šta želite.

Disanje

Disanje, nežno, erotsko i duboko je ono što vas vodi ka uspešnom vrhuncu. Vežbajte ga što više, zajedno. Kao i poljupce koji su vrata ka vašem i njegovom vrhuncu.

Izvor: Prva

Komentari

komentara