Ljubav i veze

OPLELA PO BIVŠEM MUŽU: Sonja Vuksanović se specijalnom porukom obratila novoj Lukasovoj devojci!

Napisao H. H.

Aca Lukas se, naime, provodio u sredu veče u jednom prestoničkom lokalu, a društvo mu je pravila devojka Božana Vujinović

Aca Lukas, zvezda naše folk muzike, objavio je najnovije fotografije sa devojkom Božanom Vujinović da bi bivšu Sonju Vuksanović napravio ljubomornom.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Ipak, Sonja je “Blicu” otkrila da ne mari za njega već da jedva čeka zvaničan razvod.

– Svaki komentar o Aleksandru Vuksanoviću je suvišan… da znate koliko me on odavno ne zanima, ne biste me ni zvali ni postavljalji pitanja o njemu, a i on bi možda imao manje očajničkih poteza. Njegov život, njegova stvar. Ja ću biti zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače i ubrza njegovu volju za potpisivanjem papira za razvod – kaže Sonja Vuksanović za “Blic”.

Na pitanje da li joj ovakvi postupci njenog bivšeg muža zaista deluju kao potezi očajnika, Sonja ističe:

– Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima. Lukas me uopšte ne zanima, ma ne interesuje me. Neka se seli na drugi kontinent, a ne da radi sve to što radi.

Aca Lukas se, naime, provodio u sredu veče u jednom prestoničkom lokalu, a društvo mu je pravila devojka Božana Vujinović. Pevač je isprva njihovu zajedničku fotografiju na kojoj joj rukom dodiruje gole noge postavio na svoj profil, potom je okačio fotografiju na kojoj je čvrsto drži uza se preko grudi.

Međutim, ubrzo je te slike izbrisao.

Izvor blizak pevaču kaže da Lukas ne zna šta da radi i da svim ovim postupcima pokušava da bivšu suprugu napravi ljubomornom

kurir.rs

Komentari

komentara