Ljubav i veze

Muškarci ''padaju' – Šta muškarci zaista vole kod žena?

Napisao admin

Često muškarci kod žena vole stvari koje nemaju nikakve veze sa izgledom, veličinom grudnjaka, dugim nogama ili nekom drugom od standardnih stvari na koju mislimo da muškarci ''padaju''.


par (foto:cure.ba)

Iako je fizički izgled prvo što primijete (možda ne baš svi), kada treba da se skrase, ove stvari su najmanje bitne. Vjerovali ili ne, postoji najmanje 12 stvari koje su totalno “nefizičke”, a koje muškarci vole kod žena i prilično je sigurno da vaš partner može nabrojati mnogo više stvari zbog kojih je lud za vama. 

Ako ste zainteresovani da vidite koje su to stvari koje muškarci vole kod žena, pročitajte pažljivo ovaj tekst, jer svaki muškarac bi volio da bude sa ženom koja je… 

Dobar slušalac 

Većina muškaraca cijeni žene koje su u stanju samo da slušaju, bez one “divne”, muškarcima tako “omiljene” rečenice: “Zar ti nisam rekla”. Ne vole predavanja, savjete ili komentare o tome šta biste vi učinili da ste bili na njegovom mjestu. Treba samo da pokažete da vam je stalo. To naravno uključuje i strpljenje, jer shvatite da većina muškaraca treba da “obradi” svoje probleme prije nego što razgovaraju o njima, a vi se naučite da kažete: “Dobro, dušo, kad god želiš da pričaš o tome, ja sam tu za tebe “. 

Spontana 

Biti spontana je jedna od stvari koje muškarci najviše vole kod žena i moramo priznati da mnoge od nas nisu toliko spontane koliko bi željele da budu. Definitivno bi trebalo više da radimo na tome. Većina naših muškaraca nikada neće pjevati ispred nas (profesionalne pjevače ne uključujemo), ali zato oni vole da nas čuju kako pjevamo (čak i ako to zvuči više kao zavijanje), vole da nas vide kako plešemo po kući, rado će nas iznenaditi ako znaju da će naša reakcija biti pozitivna. Muškarci vole da nas vide onakve kakve stvarno jesmo (čak i ako to uključuje određenu dozu ludosti). 

Dobar vozač 

Iako se naši muškarci često žale na ženske vozače, mnogi od njih bi se složili da moderna žena mora biti i dobar vozač. Međutim, neki od njih su spremni da idu još dalje i da priznaju da obožavaju žene koje voze kao vozači formule. 

Ostvarena i ispunjena 

Žene koje zapravo uživaju u onome što rade su privlačnije, što znači da definitivno treba da prestanete da maštate o stvarima koje nemate i počnete da uživate u stvarima koje trenutno radite! Nije stvar u tome da budete izuzetno lijepe, imate dobar posao, impresivnu biografiju ili nešto treće – radi se o tome da budete srećne zbog svojih osobina i karaktera, da budete pozitivne, da znate da ste super žena koja zaslužuje velike stvari. Vjerujte istina je da baksuzluk nikada ne putuje sam, ali isto se može reći i za sreću. Biti srećan u samo jednom segmentu, automatski vuče i sve ostalo. 

Uživa u hrani koju jede 

Jesti zdravu hranu i pokušati smanjiti broj nepotrebnih kalorija je jedna stvar, a opsesivno ih računati je nešto sasvim drugo. Dok je ovo prvo ustvari dobra stvar za vas, ovo drugo ga stvarno neće impresionirati. Mogućnost da izađete u restoran ili piceriju, da se opustite, dobro provedete i razgovarate o vašoj hrani u smislu kako je dobrog ukusa, a ne koliko masti ima u njoj, pokazaće da ste sigurni u sebe. Povjerenje je jedna od stvari koju muškarci (pravi muškarci) vole kod žena. 

Dobra kuvarica 

Naše bake su govorile da je jedini način da dođete do muškog srca, preko njegovog stomaka. Međutim, uvjerile smo se do to baš i nije jedini način, iako je sigurno jedan od najefikasnijih. Muškarci vole žene koje znaju da kuvaju i koje su spremne, ako ne znaju, da to nauče baš zbog svog čovjeka. 

Stvarna 

“Izvještačene djevojke” sa svim svojim lažnim ovim ili onim, za kojima se mnogi muškarci okreću i vjerovatno dobijaju mnogo besplatnih pića, većina muškaraca će se složiti da nikada ne bi takvu djevojku odabrao za nešto više od prolazne avanture ili “privremene veze” (a znamo šta to znači). Oni vole zabavne, djevojke iz susjedstva, djevojke koje vole da se smiju i ne zanima ih šta drugi misle o njihovom osmijehu (tankim usnama, zubima i slično), duhovite djevojke, djevojke koje neće imati nervni slom svaki put kada im se maskara razmaže. Oni vole STVARNE djevojke! 

Spremna na kompromis 

Svaki muškarac se osjeća bolje kada zna da je njegova dama spremna da pregovara i da se potrudi da dođe do rješenja koje će biti prihvatljivo za obje strane. 

Brižna 

On stvarno želi znati da se brinete za njega, ali budite oprezni, jer ponavljati “Volim te” dok ga to ne dovede do ludila, nije dobar način da mu dokažete svoja osjećanja. Prosječan muškarac reći će vam da vas voli samo jednom i pokazaće vam koliko vas voli pet puta. I vi treba da uradite isto. Budite uz njega i pazite ga kad je bolestan ili umoran, iznenadite ga s vremena na vrijeme, slušajte njegove problem, pokažite mu sve što ste željeli da mu kažete, jer to je osobina koja je veoma važna i koju muškarci vole kod žena. 

Zabavna 

Smisao za humor je takođe jedna od stvari koje muškarci vole kod žena, posebno kod žena sa kojima su planirali da se skrase! Vrijeme je da pronađete svoju duhovitu stranu. 

Vodi brigu o sebi 

Možete li da vjerujete da je to jedna od bitnijih stvari koje muškarci vole kod žena? Da li oni, ustvari vole kada mi potrošimo novac na sve one kreme i kozmetiče proizvode? Stručnjaci kažu da je odgovor “Da”. Brigom o sebi pokazujete mu da ćete se dobro brinuti i o njemu. 

Snažna 

Jedna od najbitnijih stvari koje muškarci vole kod žena, vrlina bez koje žena danas ne bi mogla da opstane – snaga. Ne morate vi da izgubite svoju ulogu “djevojka u nevolji”, u stvari, možete mu čak i dozvoliti da vas “spase” s vremena na vrijeme, ali on mora da zna da ćete biti tu za njega u slučaju da stvari krenu neželjenim tokom. On mora znati da ispod tog krhkog tijela žene koju voli, postoji velika stijena za koju se može uhvatiti, žena na koju može uvijek da računa. 

Stvari koje muškarci vole kod žena su skoro iste kao one koje žene vole kod muškaraca!

B92

Komentari

komentara