Ljubav i veze

Horoskop: Tri najšarmantnija, ali najprevrtljivija muška znaka

Napisao A. K.

Ne dozvolite da vas uhvate nespremne, posebno jer ovi horoskopski znaci na početku magnetski privlače, a onda se pojavi neizbežno „ali“.

Ovan
Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačnije osobe na planeti, ali slobodno mu se možete suprotstaviti. Njima su rasprave vrlo privlačne. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca.

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim srcem. Odnos s njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su vrlo bezobzirni u ljubavi.

Borbe s njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme ili bar dok strast ne nestane. Čim se to desi, oni će prekinuti vezu i tražiti nekog drugog. Mogu da funkcionišu samo s nekim ko im je stalni izazov.

Lav
Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno samopouzdanje u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavistan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostane tamo.

On je odgovoran u vezi, ali može loše da se ophodi prema podređenima. Neizmerno tvrdoglav, jedva prihvata poraz i neuspeh.

Partneri moraju da shvate njegovu strast za uspehom u životu i treba uvek da budu spremni da mu laskaju i ohrabruju ga. Najgora stvar koju možete učiniti s Lavom je da ga ignorišete ili ne primećujete njegova dostignuća. Ako želite da osvojite Lava, to će biti teška borba.

Ribe
Muške Ribe vole da zavode i retko u to uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tad je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka žene na kratko oseti kao da je jedna i jedina.

To je samo taktika, kako bi se njegovi partneri bolje opustili i prepustili. Muškarac Riba ima tendenciju da laže i bude licemeran.

On se ne zaljubljuje lako, potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza.

Izvor: haber.ba

Komentari

komentara