Ljubav i veze

Isprobajte različite stvari – Senzualni dijelovi tijela za ljubljenje!

Napisao admin

S obzirom da je ove sedmice romantika u zraku, možete sa partnerom isprobati različite stvari kako bi proslavili posebne dane u sedmici. Osim što smo proslavili Valentinovo, 13. februar se također obilježavao kao Dan poljupca.


Par (Foto: Cure.ba)

Postoje mnoge vrste poljubaca koje možete dati vašem partneru, posebno ako je riječ o nekim senzualnim dijelovima tijela. U nastavku pogledajte, gdje ga/ju sve možete ljubiti i na taj način ga/ju dovesti do vrhunca…

1. Usne.

Ovo je jedno od najčešćih mjesta za ljubljenje. Dajte vašem partneru strastveni poljubac, koji će ga oboriti sa nogu.

2. Iza ušiju.

To je senzualna zona koja će uzbuditi i muškarce i žene. To je jedan od najboljih dijelova tijela za uzbuditi vašeg partnera. 

3. Vrat.

Nikako ne smijete zaboraviti ljubiti vašeg partnera u vrat. Taj senzualni dio tijela može brzo uzbuditi i muškarce i žene. Budite nježni i slatki, dok ljubite vašeg partnera u vrat. 

4. Stopala.  

Naša stopala su osjetljivi dio tijela na kojem nas je vrlo lako zagolicati. Masaža stopala može biti odlična predigra. Uzmite losion za tijelo i počnite masirati njegova/njena stopala. Obratite više pozornosti na pete. Ovo mjesto je poznato po tačkama za seksualni nagon. Naravno, ne zaboravite uključiti i usne.

5. Unutrašnje bedro. 

Ništa nas ne može uzbuditi kao ljubljenje unutrašnjeg bedra. Odličan način za započinjanje seksualnih igrica. 

6. Trbuh. 

Škakljanje trbuha vašeg partnera može vam pomoći da lako napravite savršeno raspoloženje za seks. 

7. Prsa. 

Igranje s bradavicama je odličan način podizanja seksualnog uzbuđenja. Dakle, koristite svoje usne i jezik da ga/ ju uzbudite.

 

ljepota.ba

Komentari

komentara