Ljubav i veze

ŽENSTVENE, ŠARMANTNE, MA SVEMOGUĆE Najbolje tehnike za zavođenje muškarca: S ovim trikovima ćete ga sigurno osvojiti!

Napisao H. H.

Kada razgovarate sa osobom koja vam se sviđa potrudite se da zadržite pogled malo duže nego što je potrebno, pa čak i tokom pauze u razgovoru

Zavođenje spada u ozbiljne vještine komunikacije između muškaraca i žena. Od skupe večere do jednostavnog osmijeha, saznajte kako da osvojite osobu koja vam se dopada.

 

Muškarcima se najviše dopada?

 

Prodoran pogled

 

Kada razgovarate sa osobom koja vam se sviđa potrudite se da zadržite pogled malo duže nego što je potrebno, pa čak i tokom pauze u razgovoru. Prodran pogled pokreće osjećanja i iste supstance koje teku kroz vene kada se zaljubimo.

Vizuelno putovanje

 

Dok razgovarate, pustite pogled da luta – ali za početak po sigurnom terenu. Posmatrajte lice svog sagovornika i naravno, zadržite se na očima. Slobodno se spustite preko vrata do ramena i torzoa.

 

Elegantno

 

Budite elegantne, šarmantne i i odmjerene.

 

Neka vaša odjeća ostavi utisak

 

Čak i kada ne izlazite na mjesto na kom postoji dres kod, potrudite se da ne izgledate kao da ne vodite računa o sebi. Muškarci vole da je žena elegantna, ali nikako jeftine. Nema potrebe za prekratkim suknjama.

 

Neka osjeti leptiriće u stomaku

 

Saznajte šta je to što uzbuđuje osobu sa kojom izlazite. Raspitajte se šta voli i koja mjesta rado posjećuje. Horor film je možda dobar način da se približite jedno drugom ili klizanje na kom ćete morati da se držite za ruke.

 

Akcija i reakcija

 

Pratite njene/njegove reakcije i ponašajte se u skladu sa njima. Obratite pažnju da budete u skladu i sa raspoloženjem.

Osmjehujte se

 

Jednostavna, ali najvažnija tehnika. Osmijeh je najefikasniji oblik govora tijela i najbolji način da nekome stavite do znanja da vam se dopada, prenosi Superžena.

 

Smijte se

 

Potrudite se da se smijete, a ako ste u društvu, budite prva koja će da pokaže da mu je šala uspjela.

 

Muškarci na taj način pokušavaju da stvore vezu među vama.

 

Oslobodjenje

Komentari

komentara