Ljubav i veze

Pomalo iznenađujuće – Na kojim ćete poslovima najprije pronaći partnera?

Napisao admin

Postoje određene vrste poslova za koje postoji veća vjerovatnost da na njima pronađete ljubav svog života ili barem ugodnog partnera za neko vrijeme.


par (foto:cure.ba)

Još uvijek tražite onog pravog? Pogledajte oko sebe na svom radnom mjestu, jer biste upravo ondje mogli pronaći dobrog partnera. Najnovije istraživanje otkriva da vrlo često ‘princ na bijelom konju’ sjedi negdje u vašem radnom okružju.

Čak postoje određene vrste poslova za koje postoji veća vjerovatnost da na njima pronađete ljubav svog života ili barem ugodnog partnera za neko vrijeme. Jedan od deset zaposlenika koji su sudjelovali u istraživanju priznao je da je nekada imao seksualnu aferu na poslu.

A koji su to poslovi s vrlo velikom vjerovatnosti da ćete na njima pronaći partnera za seks ili ozbiljnu vezu?

Kako otkriva istraživanje, riječ je o sljedećim poslovima: službenički posao u različitim firmama, i to posebno onaj koji se odnosi na planiranje, administrativni poslovi, restoranski poslovi, kao i svi oni koji uključuju rad s hranom, poslovi vezani uz proizvodnju i prodaju automobila, poslovi vezani uz zdravstvo i zaštitu, bankarski poslovi, posebno vezani uz brokere, posao zavarivača te poslovi vezani uz umjetnost.

Možda vam se ovo čini kao čudan izbor poslova, ali upravo iz tih branši stižu ispitanici koji su sudjelovali u istraživanju, a koji su izjavili da su ljubav ili seksualne afere pronašli na poslu.

 

tportal.hr

Komentari

komentara