Ljubav i veze

Otkrivamo – Zašto se žene lože na loše momke?

Napisao admin

Iako je s njima stalno neka drama i nema sigurnosti ni trunku, loši momci su nježnijem polu neodoljivo privlačni. Evo i zašto…


Par (Foto: Cure.ba)

Svijet se dijeli na dobre momke i loše momke. Iako na kraju većina dama završi s finim muškarcem, rijetko prestaje da misli na period sa jednim lošim i pamti ga kao najuzbudljiviji u životu. Saznajte zašto su žene oduvijek padale na loše momke.

Najbolje iz oba svijeta

Žene žele momka koji će biti misteriozan i buntovan u društvu, a “mala maca” u četiri zida. Imaju potrebu da ih prevaspitaju i “udome”, tako da ostanu isti, ali samo prema njima dobri. Nažalost, ovo rijetko uspijeva.

Neuhvatljivi su

Dame uvijek žele nešto što ne mogu da imaju. Ovo podstiče djevojke da maštaju o lošim momcima, jer oni privlače mnogo žena. Ukoliko pridobiju njegovu pažnju, osjećaće se važnije i u društvu konkurentkinja.

Misteriozni su

Ljudi koje čitamo kao otvorenu knjigu obično su dosadni. Loši momci uvijek imaju malo te misterioznosti i ne govore puno. To je ono što privlači žene, jer moraju da se trude.

Pogrešno, ali osjećaj je dobar

Dobri momci su super na duge staze, ali strast i erotika su češći u vezi s lošim momkom. Sama činjenica da je jedan loš momak, koji ne mari ni za koga, odabrao baš nju čini da joj klecaju koljena, iako je svjesna da to neće trajati dugo.

Ničega se ne plaše

Loši momci su buntovnici, bilo da imaju razlog za to ili ne. Oni se ne plaše nikoga, ni porodice ni društva. Oni žive svoj život, imaju visok nivo samopouzdanja i nevjerovatno privlačan stav. Upravo je to ono po čemu se izdvajaju iz mase.

Stalna drama

Sve žene su u neku ruku ”kraljice drame” , i potajno priželjkuju da u stvarnosti prožive emotivne konflikte iz omiljenih serija i filmova. Dobri momci su sigurni i stabilni, pa ne obezbjeđuju toliko drame, a sa lošim je ona skoro pa zagarantovana.

telegraf

Komentari

komentara