Ljubav i veze

Kako da to spriječite – Udaljavate se od partnera?

Napisao admin

Bez obzira koliko vaša veza na početku bila sjajna i koliko vam partner poklanja pažnje, nakon nekog vremena desi se da se počne udaljavati od vas. Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da to spriječite.


Par (Foto: Cure.ba)

Muškarci se čak i kad su zaljubljeni nakon nekog vremena počnu povlačiti. To je vjerovatno zbog straha od emocija. U tom slučaju vi nikako ne smijete da budete napadni s tim što ćete ga stalno ispitivati šta se događa. U ovakvoj situaciji najbolje je da ne radite ništa i da ga pustite, pa ćete nakon nekog vremena saznati je li povlačenje samo trenutno ili on zaista želi da se udalji od vas.

Nemojte ga zvati i stalno tražiti da se vidite. Nastavite da radite stvari koje ste radili i do tada i na taj način ćete mu pokazati da je što se vas tiče sve u najboljem redu. Tako ćete mu dati prostora da se zapita gdje ste i šta radite i dati mu mogućnost da vas poželi.

Ukoliko ne možete da se suzdržite pokažite osjećaje prema njemu. Ni u kom slučaju ne smijete da ga optužujete. Na taj način on će shvatiti da vi poštujete njega i njegove osjećaje i sigurni smo da će ostati blizu vas. Trebate mu dopustiti da shvati da vrijeme koje provodi s vama može da bude opušteno i zabavno.

 

cure.ba

Komentari

komentara