Ljubav i veze

PRELETIO JE POLA SVIJETA ZBOG LJUBAVI: Ovaj momak je iznenadio svoju djevojku za rođendan, a njena reakcija je NEVJEROVATNA! (VIDEO)

Napisao H. H.

Kristijan Iličić, momak iz Hrvatske, proputovao je 60 zemalja svijeta, otkad je dao otkaz na poslu. Ipak, posljednje je putovanje po mnogo čemu posebno, a snimka njegove avanture prikupila je dosad nezabilježen broj pregleda, komentara, reakcija,…

Ovaj zaljubljenik u putovanja, pravi avanturista, odlučio je pokazati još veću ljubav svojoj zaručnici Andrei, koja već tri mjeseca boravi u Jackson Hotelu, u saveznoj državi Wyoming. – Preletio sam pola svijeta kako bih iznenadio osobu koju volim i koji nisam vidio tri mjeseca iznenadio za njen rođendan – kazao je Kristijan, dodavši kako je to najluđa stvar koju je dosad napravio.

Prije nego što je poletio iz Zagreba kazao je kako ga ona ‘ni u najluđim snovima ne očekuje’ te kako bi za nju otišao na drugi kraj svijeta. Kako bi iznenađenje bilo potpuno, na njenom se tulumu odlučio pojaviti odjeven u kostim plavog lava.

1262905-screenshot-10-ff
Misleći kako je riječ o kostimiranom dostavljaču koji je došao uručiti Kristijanov poklon i čestitku poslanu poštom, Andrea nije ni slutila kako će se iza maske krije – upravo njen zaručnik.
Ovaj gest oduševio je regiju, pa pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Komentari

komentara