Ljubav i veze

S njima želite biti u vezi: Vjerovale ili ne, ova su tri horoskopska znaka najbolji partneri

S ovim znakovima definitivno želite biti u vezi

Svaki horoskopski znak poseban je po svojim osobinama, a Thought Catalog kaže kako su Škorpion, Blizanci i Vaga najbolji partneri.
Škorpion

Škorpioni su jako introvertirani, ali vrlo dobro to skrivaju. Na tulumu će se predstaviti kao šarmantni i karizmatični, što je možda jedan od razloga zašto ih žene vole. Čim tulum završi, morat će se povući na neko vrijeme kako bi se oporavili od prevelikoga izlaganja. Samo će htjeti biti sami.
Škorpione je teško za shvatiti, ali kada vole jako su odani i vole svim srcem. Predani su i upravo su zato odlični partneri. Druge ljude stavljaju ispred sebe. Iskreni su pa nekada ispadaju i pomalo grubi. Nažalost, ne zaboravljaju i ne opraštaju lako tako da im se nemojte zamjeriti.
Blizanci

Brzo se zaljube i odmah znaju kada su pronašli onu pravu. Ono što njihovu dragu može odbiti je razina njihovog samopouzdanja u vezi. Blizanci su ljubazni. Uvijek će vas saslušati što imate za reći i potrudit će se dati vam odlične savjete. Nikada vas neće iznevjeriti. Nisu baš previše humoristični, ali dat će sve od sebe da vas nasmiju. Vaš partner Blizanac motivirat će vas da uvijek dajete sve od sebe i da ne odustajete.
Vaga

Vage su za pravdu i mir. Žele da sve bude u redu i izbjegavaju sukobe. Stalno poklanjaju svoje bolje polovice raznim skupim stvarima. Pouzdani su u svakom pogledu. Imaju mnogo prijatelja i vrlo su popularni. Nikada neće započeti prvi svađu, ali će ju prvi pokušati završiti. Kada se zaljube ponašaju se kako je zapisano u svim romantičnim knjigama koje ste pročitale. Ako vam je partner Vaga ne puštajte ga.

Net.hr

Komentari

komentara