Ljubav i veze

Robert Manni sve pojasnio – Šta to ne znate o muškarcima

Napisao admin

Mnogo toga žene ne znaju o muškarcima, a u svim ženskim "krugovima" se vrte mitovi kako su muškarci komplikovani, a mnogo tih mitova je razbio Robert Manni u svojoj novoj knjizi, "The guy's guide to love", prenosi tportal.hr.


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

Muškarci nisu komplikovani

Vi ste vjerovatno već svjesni toga, ali možda trebate podsjetnik. Naravno da i muškarci imaju dubinu, ali uglavnom funkcioniraju na principu “ono što vidim to dobivam”. Dečki su jednostavni i obično ne ispoljavaju svoje osjećaje, a ako imaju problema u odnosima, oni će to i reći. Ako nemaju ništa za reći, onda su najvjerojatnije – sretni. Ako tangice koje nosite uzbuđuju vašeg dečka, on će očekivati da ih nosite svaku, npr, subotu. Iako to nužno ne mora biti dobra stvar, barem su predvidljivi.

Muškarci ne obraćaju pažnju

Možda ćete pomisliti i potajno se nadati da ćete obraćati pažnju na iste stvari? Nažalost, ne. Dakle, kada on donosi kući buket svježeg cvijeća, jer ste spomenuli da volite ljubičice, to je mali čin ali velik za njega. To znači da je on obraća pažnju, a vi to priznajete, što je stvarno super. Nažalost dečki odviše ne obraćaju pažnju, tako da ovi nježni trenuci mogu biti iznimka, a ne pravilo.

Muškarci vam ne mogu čitati misli

Manni piše da se nebrojeno puta susreo sa ženama u vezi ili na poslu koje su odjednom pokupile i otišle iz njemu potpuno nepoznatog razloga. Ako se više ne zanimaju jedno za drugo muškarci će radije to izreći nego čekati ‘nogu’. Tako funkcioniraju i na taj način sebi odveć ne komplikuju život. Naravno, tu su i dečki koji će održavati već napuklu vezu zbog seksa, no oni će i tako, prije ili kasnije, biti odbačeni.

cure.ba

Komentari

komentara