Ljubav i veze

Šta žene žele – Pet stvari na koje će svaka dama pasti

Napisao admin

Mislite da su žene zahtjevne? One samo očekuju ljubav, romantiku, malo šopinga i po neku sitnicu na poklon. Kada ovo obavite, ostaje da iskoristite slobodno vrijeme samo za sebe.


Romantika (foto: Cure.ba)

Smatra se da je razumijevanje žene najteže poglavlje u životu. Muškarci ne mogu razumjeti žene i obrnuto. Čak i poznati pisci i autori su napisali hiljade knjiga o tome šta žene i muškarci žele jedni od drugih. Međutim, zbunjena ili sramežljiva karakteristika žena čini muškarca zbunjenim. Dakle, ako želite znati što žene zapravo žele od svojih muškaraca, pogledajte sljedećih pet stvari.

Ljubav, ljubav i ljubav

To je jedna od osnovnih stvari koje žene žele od svojih muškaraca. Biti voljen je jedna od najvažnijih želja jedne osobe. Kada volite svoju djevojku, morate joj to govoriti i pokazivati svaki dan. Muškarci smatraju da im je teško izraziti ljubav i osjećaje prema svojim ženama, a to je razlog zašto žene uvijek misle da su njihovi muškarci samo pored njih kako bi ispunili svoje osnovne potrebe.

Pokloni joj vjerenički prsten

Dijamanti su najbolji ženini prijatelji. Obradujte svoju ljepšu polovinu tako što ćete joj s vremena na vrijeme pokloniti neki lijep komad nakita. A ukoliko ona pokazuje svoj prazan prst i ukoliko je volite, vrijeme je da je zaprosite. I to ne sa bilo kakvim prstenom, već nekim dijamantnim, koji će privlačiti pažnju okoline. Ona će biti presrećna.

Kupovina

Žene vole kupovinu. To je razlog zašto one žele da njihovi muškarci idu sa njima u prodavnicu. Muškarci s druge strane, ne vole ovu naviku žena. To nije samo zbog finansija, već muškarci ne vole kupovinu kao žene. Oni odmah kupe ono što im je potrebno i ne vole izlaziti iz jedne prodavnice i ulaziti u drugu, piše Telegraf.rs.

Romantična večera sa svijećama

Žene su stvarno romantične! Ništa ne može biti primamljivije i romantičnije od večere sa svijetlom svijeće. Žene očekuju da ih njihov muškarac iznenadi sa ovakvom večerom.

Budite zaštitni, ne posesivni

Ne bi trebalo da pokazujete svoju posesivnost. Tanka je linija između zaštitničkog ponašanja i posesivnosti. Ponašati se zaštitnički svaki put kada je ona tu je ono što godi svakoj ženi, ali biti posesivan je nešto što nijedna osoba ne voli, pa tako ni žene. Morate imati i svoje slobodno vrijeme, kada ćete se vi družiti sa svojim prijateljima uz utakmicu i pivo, a ona sa svojim prijateljicama ići u kupovinu ili u šetnju.

cure.ba

Komentari

komentara