Ljubav i veze

BILI SU U BRAKU 6 MJESECI: Ovu djevojku je Dado Polumenta ostavio ZBOG VJERE!

Napisao H. H.

Pevač je pet i po meseci bio u braku sa veroučiteljicom, ali nije mogao da se odrekne starih navika, pa su se razveli.

Kada se zaljubio u Selmu, Dado je pokušavao da se promeni i da se posveti braku, ali nije mu išlo.

Popularni pevač i lepa veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Posle pet i po meseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

“Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide, jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama”, izjavio je pre tri godine izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao šerijatsko zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

“Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dve stvari su bolje od svega što ste nabrojali”, rekao je Dado dok je bio sa Selmom, dok je ona govorila da u početku nije ni znala da je on zapravo Dado Polumenta.

Komentari

komentara